Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Mighty Owls Oxford United F.C.
Normal Tactiek OXF
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 40.3
weak Schieten very good
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Armstrong passt de bal met de wreef. Evans controleert de bal met de borst. Recoteco is nu in balbezit. Recoteco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:1

5e minuut.
Van Cutsem passt de bal in één keer door. Ramsey rent richting de bal. Gabrillargues onderschept slim de pass. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:2

8e minuut.
Tanganga rent richting de bal. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez met een sublieme pass. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Davidson kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rodríguez de bal onder controle te krijgen. Rodríguez speelt de bal door. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramsey. Gabrillargues is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Frydensbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydensbjerg schiet op doel. Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bennett met een harde bal richting middenveld. Rodríguez kopt de bal weg. Klungelig pakt Giggs de bal. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rodríguez geeft een hoge lob. Daar is Gabrillargues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrillargues passt de bal zonder na te denken. Recoteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoteco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Bennett trapt de bal weg. Rodríguez kopt de bal weg. Frydensbjerg is nu in balbezit. Frydensbjerg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:3

24e minuut.
Van Cutsem onderschept slim de pass. Van Cutsem geeft de bal voor. Klungelig pakt Kerr de bal. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Kerr geeft de bal voor. Ferres kopt de bal weg. Giggs heeft problemen om de bal te vangen. Recoteco is nu in balbezit. Recoteco met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Frydensbjerg is nu in balbezit. Frydensbjerg probeert naar een medespeler te passen. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bennett met een harde bal richting middenveld. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. Bennett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

34e minuut.
Frydensbjerg passt de bal met de wreef. Ferres is nu in balbezit. Ferres geeft de bal voor. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:4

36e minuut.
Recoteco kopt de bal weg. Davidson rent richting de bal. Frydensbjerg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frydensbjerg krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bennett met een sublieme pass. Rnić kopt de bal weg. Frydensbjerg speelt de bal door. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues schiet op doel. Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ramsey de bal. Frydensbjerg rent richting de bal. Frydensbjerg haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Etkowski geeft de bal voor. Kerr probeert de bal met de borst te controleren. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues heeft problemen om de bal te vangen. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... Bennett kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Owls 79%, Oxford United F.C. 21%.
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:4

50e minuut.
Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues passt de bal met de wreef. Ramsey rent richting de bal. Frydensbjerg onderschept slim de pass. Frydensbjerg schiet op doel. Bennett probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Etkowski kan de bal niet met de borst controleren. Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Etkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Etkowski met een sublieme pass. Ferres geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frydensbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Frydensbjerg is nu in balbezit. Frydensbjerg passt de bal met de wreef. Evans is nu in balbezit. Gabrillargues onderschept slim de pass. Gabrillargues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez passt de bal in één keer door. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... Bennett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:5

57e minuut.
Davidson rent richting de bal. Rnić onderschept slim de pass. Rnić met een sublieme pass. Frydensbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydensbjerg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bennett met een harde bal richting middenveld. Van Cutsem kopt de bal weg. James is nu in balbezit. Frydensbjerg verovert de bal door een tackle van achteren. Frydensbjerg geeft een hoge lob. Bennett bokst de bal weg. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:6

65e minuut.
Rodríguez geeft de bal voor. Kerr speelt de bal door. Daar is Giggs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recoteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoteco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:7

66e minuut.
Daar is Tanganga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanganga onderschept slim de pass. Recoteco rent richting de bal. Recoteco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Recoteco met een sublieme pass. Kerr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues onderschept slim de pass. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:8

74e minuut.
Gabrillargues is nu in balbezit. Frydensbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frydensbjerg raakt geblesseerd tijdens het duel. Rodríguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bennett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:9

77e minuut.
Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić passt de bal zonder na te denken. Van Cutsem speelt de bal door. Frydensbjerg heeft problemen om de bal te vangen. Frydensbjerg geeft een hoge lob. Bennett verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Ferres is nu in balbezit. Giggs onderschept slim de pass. Giggs passt de bal met de wreef. Recoteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Recoteco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:10

87e minuut.
Van Cutsem met een snelle inworp. Frydensbjerg met een sublieme pass. Klungelig pakt Recoteco de bal. Recoteco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gabrillargues de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Gabrillargues de bal. Frydensbjerg bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydensbjerg schiet op doel. Bennett bokst de bal weg. Ramsey verovert de bal door een tackle van achteren. Van Cutsem geeft een lange en hoge pass. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues schiet op doel. Bennett probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Owls 75%, Oxford United F.C. 25%.
The Mighty Owls - Oxford United F.C. 0:11