Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-11 18:37
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Anna Saias
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
U.C. Virtualdoria Fi.lan.ti. Pesaro
DragonShiryu Tactiek CTD
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 49.5
redelijk Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Malinowski verovert de bal door een tackle van achteren. Malinowski passt de bal in één keer door. Lucza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucza draait met de bal, schiet en ... `Eagle` Ying werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Fi.lan.ti. Pesaro 0:1

4e minuut.
Badelj probeert naar een medespeler te passen. Casiraghi probeert naar een medespeler te passen. Sereno is nu in balbezit. Ghio verovert de bal door een tackle van achteren. Ghio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bressi speelt de bal door. Lucza rent richting de bal. Lucza heeft problemen om de bal te vangen. Lucza haalt uit met een fantastische trap. `Eagle` Ying werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Fi.lan.ti. Pesaro 0:2

23e minuut.
Łazarewicz met een sublieme pass. Muttoni rent richting de bal. Lucza onderschept slim de pass. Klungelig pakt Lucza de bal. Lucza haalt uit met een fantastische trap. `Eagle` Ying probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Remmos onderschept slim de pass. Remmos speelt de bal door. Malinowski rent richting de bal. Malinowski haalt uit met een fantastische trap. `Eagle` Ying probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Fi.lan.ti. Pesaro 0:3

31e minuut.
Ritso met een sublieme pass. Badelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Badelj speelt de bal door. Tarkka rent richting de bal. Tarkka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Casiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casiraghi geeft de bal voor. Remmos kopt de bal weg. Lucza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucza haalt uit met een fantastische trap. `Eagle` Ying kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 41%, Fi.lan.ti. Pesaro 59%.
U.C. Virtualdoria - Fi.lan.ti. Pesaro 0:3

54e minuut.
Remmos heeft problemen om de bal te vangen. Lăpuşte probeert naar een medespeler te passen. Ritso is nu in balbezit. Ritso geeft de bal voor. Ghio springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Lăpuşte verovert de bal door een tackle van achteren. Łazarewicz onderschept slim de pass. Łazarewicz geeft de bal voor. Malinowski rent richting de bal. Malinowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Marinaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Marinaccio speelt de bal door. Lucza rent richting de bal. Muttoni rent richting de bal. Lucza verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! Malinowski is nu in balbezit. Malinowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Fi.lan.ti. Pesaro 0:4

79e minuut.
Lăpuşte is nu in balbezit. Lucza verovert de bal door een tackle van achteren. Muttoni is nu in balbezit. Lucza onderschept slim de pass. Lucza draait met de bal, schiet en ... `Eagle` Ying kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 46%, Fi.lan.ti. Pesaro 54%.
U.C. Virtualdoria - Fi.lan.ti. Pesaro 0:4