Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sturm CHROBRY_1946
Normal Tactiek S-Fl-L
40% Balbezit 60%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 66
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
18.2 gemiddelde waardering 59.1
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Amacker trapt de bal weg. Kreijermaat kopt de bal weg. Vitale geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Amacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:1

4e minuut.
Nogarol verovert de bal door een tackle van achteren. Nogarol passt de bal met de wreef. Spahr is nu in balbezit. Bierli onderschept slim de pass. Bierli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Krummenacher probeert naar een medespeler te passen. Vitale rent richting de bal. Vitale passt de bal met de wreef. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni passt de bal in één keer door. Bierli is nu in balbezit. Bierli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Nussbaum kopt de bal weg. Kreijermaat geeft de bal voor. Fras kopt de bal weg. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:2

8e minuut.
Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat geeft de bal voor. Daar is Mc Donald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vitale geeft de bal voor. Bierli kopt de bal weg. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:3

11e minuut.
Cordera geeft een lange en hoge pass. Fras met een sublieme pass. Bierli is nu in balbezit. Bierli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:4

14e minuut.
Fahrni verovert de bal door een tackle van achteren. Fahrni geeft een hoge lob. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Daar is Spahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spaltinger rent richting de bal. Spaltinger geeft een hoge lob. Lafranchi geeft een lange en hoge pass. Bierli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lafranchi passt de bal met de wreef. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras speelt de bal door. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:5

19e minuut.
Spaltinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fey is nu in balbezit. Kreijermaat verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Amacker met een harde bal richting middenveld. Menezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras onderschept slim de pass. Fras geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:6

20e minuut.
Schiesser met een sublieme pass. Daar is Nussbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz onderschept slim de pass. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:7

22e minuut.
Nogarol is nu in balbezit. Nogarol geeft de bal voor. Fras kopt de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:8

24e minuut.
Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat passt de bal zonder na te denken. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:9

26e minuut.
Fey verovert de bal door een tackle van achteren. Fey geeft de bal voor. Buitenspel voor Schiesser. Goede buitenspelval van de verdediging. Vitale neemt vlug de vrije trap. Bierli maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Amacker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:10

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fahrni neemt de hoekschop. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Amacker werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:11

31e minuut.
Fahrni kopt de bal weg. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale geeft de bal voor. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Amacker werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bierli is nu in balbezit. Bierli geeft de bal voor. Daar is Spaltinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Fahrni geeft een lange en hoge pass. Bierli is nu in balbezit. Mc Donald legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mc Donald krijgt een gele kaart. Bierli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bierli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:12

40e minuut.
Lafranchi geeft een hoge lob. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Mc Donald probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:13

40e minuut.
Fey probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Bierli is nu in balbezit. Bierli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 93%, CHROBRY_1946 7%.
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:14

47e minuut.
Kropf heeft problemen om de bal te vangen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz passt de bal in één keer door. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli schiet op doel. Amacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fras zal de hoekschop nemen. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Fahrni onderschept slim de pass. Fahrni passt de bal met de wreef. Mc Donald rent richting de bal. Rouvenaz verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Amacker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:15

50e minuut.
Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Cordera geeft een hoge lob. Bierli kopt de bal weg. Fahrni rent richting de bal. Fahrni draait met de bal, schiet en ... Amacker bokst de bal weg. Mc Donald heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:16

52e minuut.
Fahrni geeft de bal voor. Spaltinger heeft problemen om de bal te vangen. Fras is nu in balbezit. Fras geeft de bal voor. Bierli springt en kopt de bal. Amacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Cordera geeft een hoge lob. Fras heeft problemen om de bal te vangen. Fras probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:17

54e minuut.
Kreijermaat probeert naar een medespeler te passen. Fras rent richting de bal. Fras met een sublieme pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Amacker met een sublieme pass. Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat geeft een lange en hoge pass. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:18

56e minuut.
Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli geeft de bal voor. Vitale geeft een hoge lob. Rouvenaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:19

57e minuut.
Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz speelt de bal door. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vitale is nu in balbezit. Vitale passt de bal met de wreef. Fras met een sublieme pass. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ... Amacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:20

62e minuut.
Rouvenaz passt de bal met de wreef. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni geeft een hoge lob. Bierli rent richting de bal. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Amacker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Kreijermaat kopt de bal weg. Daar is Fras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fras probeert naar een medespeler te passen. Bierli is nu in balbezit. Bierli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:21

64e minuut.
Klungelig pakt Kreijermaat de bal. Kreijermaat geeft een hoge lob. Rouvenaz kopt de bal weg. Bierli is nu in balbezit. Bierli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale geeft de bal voor. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Amacker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:22

67e minuut.
Kreijermaat passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fras de bal. Fras passt de bal met de wreef. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:23

68e minuut.
Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Spahr rent richting de bal. Bierli onderschept slim de pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Klungelig pakt Fey de bal. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni met een sublieme pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Nogarol kopt de bal weg. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale geeft de bal voor. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Vitale de bal onder controle te krijgen. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni geeft een hoge lob. Bierli is nu in balbezit. Bierli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bierli de bal. Bierli schiet op doel. Amacker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:24

76e minuut.
Kreijermaat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bierli de bal. Bierli met een sublieme pass. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Amacker bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:25

77e minuut.
Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Amacker speelt de bal door. Kreijermaat kopt de bal weg. Vitale bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitale passt de bal in één keer door. Amacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bierli is nu in balbezit. Bierli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:26

78e minuut.
Fras rent richting de bal. Fras passt de bal in één keer door. Bierli rent richting de bal. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:27

80e minuut.
Fras passt de bal in één keer door. Bierli heeft problemen om de bal te vangen. Bierli speelt de bal door. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kreijermaat met een sublieme pass. Mc Donald is nu in balbezit. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:28

83e minuut.
Vitale probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bierli de bal. Bierli passt de bal zonder na te denken. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Amacker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Spahr trapt de bal weg van het doel. Kreijermaat kopt de bal weg. Vitale geeft een hoge lob. Daar is Rouvenaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bierli rent richting de bal. Bierli geeft de bal voor. Daar is Zangger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Amacker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cordera rent richting de bal. Cordera geeft de bal voor. Fras is nu in balbezit. Fras geeft een hoge lob. Rouvenaz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Bach komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Vitale kopt de bal weg. Fahrni met een sublieme pass. Rouvenaz is nu in balbezit. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Amacker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:29

89e minuut.
Nussbaum speelt de bal door. Schiesser is nu in balbezit. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sturm 93%, CHROBRY_1946 7%.
FC Sturm - CHROBRY_1946 0:29