Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beylikdüzü Futbol Kulübü bergusak
451 Tactiek aaa
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.5 gemiddelde waardering 51.5
weak Schieten excellent
weak Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Korutürk geeft een hoge lob. Alszer is nu in balbezit. Alszer met een sublieme pass. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal schiet op doel. Bodea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka schiet op doel. Bodea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:1

5e minuut.
Alszer met een sublieme pass. Tanghal rent richting de bal. Tanghal probeert naar een medespeler te passen. Jędryka rent richting de bal. Jędryka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:2

7e minuut.
Kunduracı geeft een hoge lob. Arapuca kopt de bal weg. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ochoviet de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:3

12e minuut.
Mesquita probeert naar een medespeler te passen. Fleita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleita speelt de bal door. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Bodea bokst de bal weg. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:4

17e minuut.
Grøtterud rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kociński met een snelle inworp. Dogon rent richting de bal. Dogon geeft een lange en hoge pass. Bodea bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bodea met een sublieme pass. Arapuca kopt de bal weg. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal schiet op doel. Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:5

22e minuut.
Boga geeft een hoge lob. Arapuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arapuca passt de bal zonder na te denken. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ... Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Fleita de bal. Yunusoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Jędryka is nu in balbezit. Fleita rent richting de bal. Fleita geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fleita rent richting de bal. Fleita geeft een hoge lob. Boga heeft problemen om de bal te vangen. Tanghal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanghal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Boga trapt de bal weg. Kociński kopt de bal weg. Fleita geeft de bal voor. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:6

33e minuut.
Yunusoğlu speelt de bal door. Fleita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleita passt de bal met de wreef. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka draait met de bal, schiet en ... Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Korutürk rent richting de bal. Jędryka verovert de bal door een tackle van achteren. Jędryka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fleita de bal. Fleita geeft een hoge lob. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Korutürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleita geeft een lange en hoge pass. Jędryka rent richting de bal. Jędryka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Korutürk onderschept slim de pass. Fleita is nu in balbezit. Fleita met een sublieme pass. Jędryka heeft problemen om de bal te vangen. Jędryka schiet op doel. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü Futbol Kulübü 84%, bergusak 16%.
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:6

52e minuut.
Üstünkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Üstünkar passt de bal zonder na te denken. Eğilmez rent richting de bal. Ersönmez onderschept slim de pass. Ersönmez haalt uit met een fantastische trap. Murru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Fleita probeert naar een medespeler te passen. Alszer rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alszer met de inworp. Fleita geeft een lange en hoge pass. Bodea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:7

64e minuut.
Korutürk met een sublieme pass. Fleita speelt de bal door. Tanghal is nu in balbezit. Alszer is nu in balbezit. Alszer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Arapuca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ochoviet de bal. Tanghal rent richting de bal. Tanghal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:8

66e minuut.
Alszer is nu in balbezit. Alszer met een sublieme pass. Daar is Tanghal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanghal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:9

71e minuut.
Kunduracı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogon onderschept slim de pass. Dogon met een sublieme pass. Fleita rent richting de bal. Fleita geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Alszer onderschept slim de pass. Alszer met een sublieme pass. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal haalt uit met een fantastische trap. Bodea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:10

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dogon met de inworp. Kociński rent richting de bal. Kociński geeft de bal voor. Tanghal rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Arapuca kopt de bal weg. Alszer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tanghal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tanghal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:11

86e minuut.
Kunduracı probeert de bal aan de voet te houden. Korutürk rent richting de bal. Dogon speelt de bal door. Fleita rent richting de bal. Fleita geeft de bal voor. Bodea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Mesquita bereikt de bal nog maar net als eerste. Alszer onderschept slim de pass. Alszer probeert naar een medespeler te passen. Tanghal is nu in balbezit. Tanghal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beylikdüzü Futbol Kulübü 76%, bergusak 24%.
Beylikdüzü Futbol Kulübü - bergusak 0:11