Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nhà Đất Hồ Vũ godfather9x
Normal Tactiek 1hit
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 14.1
poor Schieten hopeless
poor Passen hopeless
adequate Verdedigen weak


5e minuut.
Sieradzki geeft een lange en hoge pass. Daar is Dymon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đức Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac onderschept slim de pass. Pupovac geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Thanh Việt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erskine geeft een hoge lob. Daar is Urrutia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Nghị is nu in balbezit. Hoàng Nghị schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pupovac passt de bal in één keer door. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Việt Tiến tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bülbüloğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sieradzki komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nhà Đất Hồ Vũ 35%, godfather9x 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nhà Đất Hồ Vũ - godfather9x 0:0

51e minuut.
Gómez Castaño raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

64e minuut.
Tuấn Thành trapt de bal weg van het doel. Pupovac kopt de bal weg. Osadici heeft problemen om de bal te vangen. Sieradzki rent richting de bal. Sieradzki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hoàng Nghị rent richting de bal. Hoàng Nghị passt de bal met de wreef. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac geeft een lange en hoge pass. Bülbüloğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nhà Đất Hồ Vũ - godfather9x 1:0

73e minuut.
Boccato rent richting de bal. Thanh Việt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boccato is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rachwalik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Sieradzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sieradzki geeft een lange en hoge pass. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Bazanello probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nhà Đất Hồ Vũ - godfather9x 2:0

83e minuut.
Urrutia geeft een lange en hoge pass. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac met een sublieme pass. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nhà Đất Hồ Vũ - godfather9x 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nhà Đất Hồ Vũ 40%, godfather9x 60%.
Nhà Đất Hồ Vũ - godfather9x 3:0