Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
feras44 AL AHLI1
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 35.9
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


6e minuut.
Kulczyk met een sublieme pass. Daar is Torno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torno met een sublieme pass. Omerčević is nu in balbezit. Omerčević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
feras44 - AL AHLI1 0:1

8e minuut.
Baldassano probeert naar een medespeler te passen. Maaskant bereikt de bal nog maar net als eerste. Maaskant passt de bal in één keer door. Daar is Omerčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omerčević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Torno passt de bal in één keer door. Perrot rent richting de bal. Perrot geeft de bal voor. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Perrot heeft problemen om de bal te vangen. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno passt de bal zonder na te denken. Omerčević is nu in balbezit. Omerčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Guerrero met een sublieme pass. Daar is Kulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulczyk geeft een hoge lob. Omerčević krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Perrot heeft problemen om de bal te vangen. Dhif rent richting de bal. Perrot onderschept slim de pass. Omerčević rent richting de bal. Omerčević draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
feras44 - AL AHLI1 0:2

15e minuut.
Badr speelt de bal door. Daar is Boussaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torno onderschept slim de pass. Torno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kulczyk probeert naar een medespeler te passen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal in één keer door. Omerčević is nu in balbezit. Omerčević haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Kulczyk passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Perrot de bal onder controle te krijgen. Maaskant met een sublieme pass. Torno is nu in balbezit. Torno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerčević verovert de bal door een tackle van achteren. Omerčević speelt de bal door. Maaskant rent richting de bal. Maaskant probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Naji is nu in balbezit. Perrot onderschept slim de pass. Perrot geeft de bal voor. Daar is Torno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ben Barek trapt de bal weg van het doel. Perrot met een sublieme pass. Maaskant probeert naar een medespeler te passen. Omerčević is nu in balbezit. Omerčević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kulczyk geeft een hoge lob. Ben Barek kopt de bal weg. Zahir controleert de bal met de borst. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Perrot onderschept slim de pass. Omerčević is nu in balbezit. Omerčević passt de bal zonder na te denken. Daar is Torno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Omerčević rent richting de bal. Naji onderschept slim de pass. Naji passt de bal met de wreef. Torno rent richting de bal. Torno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
feras44 - AL AHLI1 0:3

42e minuut.
Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir rent richting de bal. Zahir passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Torno de bal. Torno geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Perrot passt de bal zonder na te denken. Kulczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kulczyk probeert naar een medespeler te passen. Omerčević is nu in balbezit. Omerčević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feras44 86%, AL AHLI1 14%.
feras44 - AL AHLI1 0:3

46e minuut.
Epner komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kulczyk geeft een hoge lob. Ben Barek kopt de bal weg. Maaskant rent richting de bal. Maaskant geeft een hoge lob. Torno krijgt zijn hoofd ertegen. Ibn-Seif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Perrot passt de bal met de wreef. Kulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyk passt de bal in één keer door. Torno rent richting de bal. Torno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Veldhoen kopt de bal weg. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno probeert naar een medespeler te passen. Omerčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Omerčević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Naji geeft een lange en hoge pass. Abdelfattah probeert de bal met de borst te controleren. Kulczyk speelt de bal door. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Torno is nu in balbezit. Torno speelt de bal door. Omerčević rent richting de bal. Omerčević schiet op doel. Ben Barek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
feras44 - AL AHLI1 0:4

66e minuut.
Dhif probeert de bal met de borst te controleren. Perrot met een sublieme pass. Daar is Omerčević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Omerčević passt de bal zonder na te denken. Torno rent richting de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
feras44 - AL AHLI1 0:5

67e minuut.
Badr probeert naar een medespeler te passen. Boussaid rent richting de bal. Boussaid speelt de bal door. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
feras44 - AL AHLI1 0:6

68e minuut.
Kulczyk passt de bal met de wreef. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero geeft de bal voor. Torno kopt de bal weg. Omerčević rent richting de bal. Paal! Omerčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
feras44 - AL AHLI1 0:7

70e minuut.
Torno onderschept slim de pass. Zahir is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torno. Zahir wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zahir kan niet meer verder spelen. Dhif komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Dhif rent richting de bal. Torno verovert de bal door een tackle van achteren. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno onderschept slim de pass. Torno passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Omerčević probeert naar een medespeler te passen. Maaskant geeft een hoge lob. Askari rent richting de bal. Torno rent richting de bal. Torno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Essaifi met een sublieme pass. Daar is Torno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torno met een sublieme pass. Omerčević is nu in balbezit. Omerčević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero met een sublieme pass. Torno probeert naar een medespeler te passen. Omerčević rent richting de bal. Omerčević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Ibn-Seif trapt de bal weg van het doel. Guerrero kopt de bal weg. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno draait met de bal, schiet en ... Ibn-Seif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kulczyk speelt de bal door. Omerčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno bereikt de bal nog maar net als eerste. Torno schiet op doel. Askari probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kulczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torno maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: feras44 71%, AL AHLI1 29%.
feras44 - AL AHLI1 0:7