Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-08-08 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: S.A.F.A. United Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
rolling bal FC NietGoed
PRONTO 4 4 2 Tactiek 5-3-2
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
31 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 40.6
solid Schieten good
formidable Passen average
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Männikson met een snelle inworp. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin geeft een hoge lob. Kostenoglou krijgt zijn hoofd ertegen. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kõrver rent richting de bal. de Gier onderschept slim de pass. de Gier haalt uit met een fantastische trap. Pawlica bokst de bal weg. Paal!

7e minuut.
Matamoros is nu in balbezit. Matamoros met een sublieme pass. Männikson rent richting de bal. Männikson geeft een lange en hoge pass. Kostenoglou springt en kopt de bal. Pawlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Koruc geeft een hoge lob. Inworp. Matamoros met de inworp. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Matamoros geeft de bal voor. Kõrver is nu in balbezit. Matamoros onderschept slim de pass. Matamoros geeft een lange en hoge pass. Kostenoglou krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! de Gier rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 1:0

21e minuut.
Ubin probeert naar een medespeler te passen. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans passt de bal met de wreef. Kostenoglou rent richting de bal. Kostenoglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 2:0

28e minuut.
Inworp. Matamoros met een snelle inworp. Ubin geeft een lange en hoge pass. Hermans maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 3:0

29e minuut.
Erdős verovert de bal door een tackle van achteren. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin geeft een lange en hoge pass. Hermans rent richting de bal. Hermans schiet op doel. Pawlica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Paşcalău probeert de bal aan de voet te houden. Bouwman rent richting de bal. Ubin speelt de bal door. de Gier bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Koruc bereikt de bal nog maar net als eerste. Matamoros verovert de bal door een tackle van achteren. Matamoros passt de bal met de wreef. Hermans is nu in balbezit. Hermans schiet op doel. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kemenes kopt de bal weg. Ubin is nu in balbezit. Ubin geeft een lange en hoge pass. Kostenoglou krijgt zijn hoofd ertegen. Pawlica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 4:0

36e minuut.
Erdős geeft een lange en hoge pass. Inworp. Männikson met een snelle inworp. Ubin is nu in balbezit. Ubin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ubin verovert de bal door een tackle van achteren. Ubin passt de bal met de wreef. de Gier bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gier schiet op doel. Pawlica probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 5:0

44e minuut.
de Gier is nu in balbezit. Männikson probeert naar een medespeler te passen. Kostenoglou rent richting de bal. Kostenoglou haalt uit met een fantastische trap. Pawlica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rolling bal 28%, FC NietGoed 72%.
rolling bal - FC NietGoed 6:0

57e minuut.
Sandala rent richting de bal. Sandala met een sublieme pass. Koutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Männikson rent richting de bal. Männikson geeft de bal voor. Klungelig pakt Maślanka de bal. de Gier bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Männikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Männikson passt de bal in één keer door. Kemenes verovert de bal door een tackle van achteren. de Gier is nu in balbezit. de Gier schiet op doel. Pawlica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kostenoglou is nu in balbezit. Kostenoglou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 7:0

65e minuut.
Männikson is nu in balbezit. Männikson passt de bal in één keer door. de Gier is nu in balbezit. de Gier haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 8:0

66e minuut.
Koutsos kopt de bal weg. Kemenes is nu in balbezit. Kemenes geeft een lange en hoge pass. Paşcalău rent richting de bal. Paşcalău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 8:1

69e minuut.
Hermans rent richting de bal. Hermans passt de bal in één keer door. Kostenoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gier is nu in balbezit. de Gier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Matamoros met een snelle inworp. Ubin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubin geeft de bal voor. Kostenoglou springt en kopt de bal. Pawlica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 9:1

74e minuut.
Kõrver geeft een lange en hoge pass. Joosten bereikt de bal nog maar net als eerste. Joosten geeft een hoge lob. Hermans is nu in balbezit. Hermans geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Männikson geeft een lange en hoge pass. Kemenes kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Männikson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ubin geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 10:1

78e minuut.
de Gier verovert de bal door een tackle van achteren. Männikson bereikt de bal nog maar net als eerste. Männikson probeert naar een medespeler te passen. Kostenoglou heeft problemen om de bal te vangen. Kostenoglou schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ubin is nu in balbezit. Ubin probeert naar een medespeler te passen. Männikson probeert naar een medespeler te passen. de Gier bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

87e minuut.
Erdős geeft een hoge lob. Inworp. Männikson met een snelle inworp. Ubin rent richting de bal. Ubin geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pawlica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kostenoglou is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 11:1

90e minuut.
Maślanka is nu in balbezit. Matamoros rent richting de bal. Matamoros passt de bal met de wreef. de Gier bereikt de bal nog maar net als eerste. de Gier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kostenoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostenoglou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
rolling bal - FC NietGoed 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rolling bal 31%, FC NietGoed 69%.
rolling bal - FC NietGoed 12:1