Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Česká republika U21
R Cheka Tactiek Madurogon
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
51.5 gemiddelde waardering 55.9
good Schieten solid
adequate Passen very good
good Verdedigen very good


17e minuut.
Viktor passt de bal met de wreef. Hodkovička is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valera. Valera krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Halasz krijgt zijn hoofd ertegen. Olses probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vengl rent richting de bal. Vengl draait met de bal, schiet en ... Zalzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Hodkovička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodkovička passt de bal met de wreef. Krejza is nu in balbezit. Krejza geeft de bal voor. Vengl krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Narváez kan de bal niet met de borst controleren. Vengl is nu in balbezit. Vengl haalt uit met een fantastische trap. Zalzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Česká republika U21 0:1

44e minuut.
Valera rent richting de bal. Hodkovička onderschept slim de pass. Hodkovička passt de bal zonder na te denken. Halasz rent richting de bal. Halasz schiet op doel. Zalzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 73%, Česká republika U21 27%.
Venezuela U21 - Česká republika U21 0:1

51e minuut.
Montiel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hodkovička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krejza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vengl is nu in balbezit. Vengl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Česká republika U21 0:2

53e minuut.
Krejza met een sublieme pass. Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička probeert naar een medespeler te passen. Lokaj is nu in balbezit. Lokaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Juříček komt het veld opgelopen. Bortel komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Díaz komt het veld opgelopen. Bortel neemt de hoekschop. Vengl maakt een snoekduik en kopt de bal. Zalzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Hodkovička is nu in balbezit. Hodkovička geeft een lange en hoge pass. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vengl verovert de bal door een tackle van achteren. Vengl schiet op doel. Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Hodkovička rent richting de bal. Hodkovička geeft de bal voor. Vengl is nu in balbezit. Vengl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Česká republika U21 0:3

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sochour komt het veld opgelopen. Díaz met een snelle inworp. Narváez geeft een hoge lob. Sochour probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 61%, Česká republika U21 39%.
Venezuela U21 - Česká republika U21 0:3