Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magyarország U21 Venezuela U21
Stabilitas Tactiek MO..i..TOR
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 55.2
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen goed


25e minuut.
Schwarz probeert de bal aan de voet te houden. Utrera is nu in balbezit. Schwarz onderschept slim de pass. Schwarz draait met de bal, schiet en ... Zalzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Villareal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Villareal rent richting de bal. Villareal geeft een lange en hoge pass. Rodríguez springt en kopt de bal. Mogyorósy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Mogyorósy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Venezuela U21 0:1

43e minuut.
Villareal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia met een sublieme pass. Villareal geeft een lange en hoge pass. Serra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Venezuela U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 50%, Venezuela U21 50%.
Magyarország U21 - Venezuela U21 0:2

46e minuut.
Narváez komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Mányoki geeft een lange en hoge pass. Olses bereikt de bal nog maar net als eerste. Pongor verovert de bal door een tackle van achteren. Pongor haalt uit met een fantastische trap. Zalzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magyarország U21 - Venezuela U21 1:2

50e minuut.
Morales komt het veld opgelopen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Svéd komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Dévánszki passt de bal in één keer door. Vad rent richting de bal. Vad passt de bal zonder na te denken. Svéd is nu in balbezit. Svéd haalt uit met een fantastische trap. Zalzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pongor is nu in balbezit. Pongor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Buitenspel voor Rodríguez. Goede buitenspelval van de verdediging. Palmezano komt het veld opgelopen. Mórocz komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Guttmann komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magyarország U21 41%, Venezuela U21 59%.
Magyarország U21 - Venezuela U21 1:2