Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Ghana U21
¯_(ツ)_¯ Tactiek el Toro Ghana
59% Balbezit 41%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 8
45.7 gemiddelde waardering 32.7
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen matig


6e minuut.
Beteh geeft een lange en hoge pass. Abora controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Montiel neemt vlug de vrije trap. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Brown bokst de bal weg.

20e minuut.
Valera passt de bal met de wreef. Valencia met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra geeft een hoge lob. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Ghana U21 1:0

23e minuut.
Villalta onderschept slim de pass. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een hoge lob. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez schiet op doel. Brown maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Ghana U21 2:0

32e minuut.
Villalta passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Castro geeft een hoge lob. Serra maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abora stond buitenspel. Carrillo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Castro rent richting de bal. Castro geeft een hoge lob. Serra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Ghana U21 3:0

37e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Carrillo probeert naar een medespeler te passen. Valera is nu in balbezit. Valera geeft een lange en hoge pass. Castro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta onderschept slim de pass. Utrera probeert naar een medespeler te passen. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiroz komt het veld opgelopen. Palmezano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 16%, Ghana U21 84%.
Venezuela U21 - Ghana U21 3:0

48e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro geeft een hoge lob. Daar is Beteh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra rent richting de bal. Serra schiet op doel. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valera neemt de hoekschop. Castro kopt de bal weg. Kluvi controleert de bal met de borst. Brown kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Serra de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Ghana U21 4:0

54e minuut.
Palmezano draait met de bal, schiet en ... Daar is Mills, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Ghana U21 5:0

55e minuut.
Soughan komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Palmezano controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tuffour komt het veld opgelopen. Rincón komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Valencia probeert naar een medespeler te passen. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera met een sublieme pass. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Beteh verovert de bal door een tackle van achteren. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera probeert naar een medespeler te passen. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valera zal de hoekschop nemen. Serra krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Utrera is nu in balbezit. Utrera speelt de bal door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Ghana U21 6:0

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Serra stond buitenspel. Odjija-Ofoe komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Abora is nu in balbezit. Quiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Quiroz geeft de bal voor. Palmezano rent richting de bal. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Valera geeft een hoge lob. Castro kopt de bal weg. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kluvi de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Olses passt de bal zonder na te denken. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera speelt de bal door. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Ghana U21 7:0

85e minuut.
Valencia rent richting de bal. Owusu begaat een overtreding. Valencia raakt geblesseerd tijdens het duel. Castro met een snel genomen vrije trap. Palmezano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Palmezano kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuffour de bal. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Palmezano kopt de bal weg. Castro probeert naar een medespeler te passen. Valencia heeft problemen om de bal te vangen. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Tanko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castro is nu in balbezit. Palmezano rent richting de bal. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Ghana U21 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 26%, Ghana U21 74%.
Venezuela U21 - Ghana U21 8:0