Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nicaragua U21 Venezuela U21
ND1 Tactiek ¯_(ツ)_¯
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
45.6 gemiddelde waardering 54.8
good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


7e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Cubillo onderschept slim de pass. Klungelig pakt Cubillo de bal. Cubillo schiet op doel. Zalzman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Arechavaleta geeft een hoge lob. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft de bal voor. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Serra controleert de bal met de borst. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal met de wreef. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 61%, Venezuela U21 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicaragua U21 - Venezuela U21 0:0

46e minuut.
Rodríguez komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal met de wreef. Serra rent richting de bal. Serra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Lozano is nu in balbezit. Valencia onderschept slim de pass. Valencia geeft een hoge lob. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Barriomartín passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Almendra de bal onder controle te krijgen. Caravaca rent richting de bal. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro geeft de bal voor. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Caravaca de bal. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro geeft de bal voor. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera schiet op doel. De bal raakt de paal. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nicaragua U21 81%, Venezuela U21 19%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nicaragua U21 - Venezuela U21 0:0