Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Nicaragua U21
¯_(ツ)_¯ Tactiek ND1
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 7
54.8 gemiddelde waardering 45.8
excellent Schieten solid
good Passen average
solid Verdedigen adequate


11e minuut.
Valencia geeft een hoge lob. Castro rent richting de bal. Castro geeft een lange en hoge pass. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nicaragua U21 1:0

20e minuut.
Quiroz geeft een lange en hoge pass. Aguirre rent richting de bal. Aguirre geeft een hoge lob. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Castro geeft een lange en hoge pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barriomartín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barriomartín krijgt een gele kaart. Rodríguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serra neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

28e minuut.
Valera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Serra de bal. Cubillo is nu in balbezit. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob. Daar is Talbott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Valera passt de bal met de wreef. Daar is Olses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olses geeft een lange en hoge pass. Caravaca probeert de bal aan de voet te houden. Serra is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Utrera verovert de bal door een tackle van achteren. Utrera met een sublieme pass. Valera heeft problemen om de bal te vangen. Valera geeft een lange en hoge pass. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 25%, Nicaragua U21 75%.
Venezuela U21 - Nicaragua U21 1:0

47e minuut.
Talbott geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Utrera de bal onder controle te krijgen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Zalzman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Nicaragua U21 1:1

50e minuut.
Arechavaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arechavaleta geeft de bal voor. Molina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een hoge lob. Godínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Barriomartín maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buitenspel voor Piña. Goede buitenspelval van de verdediging. Olses maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nicaragua U21 2:1

68e minuut.
Inworp. Lozano komt het veld opgelopen. Vargas komt het veld opgelopen. Serra komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Valencia geeft een lange en hoge pass. Godínez met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Nicaragua U21 2:2

75e minuut.
Villalta komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Caravaca rent richting de bal. Olses geeft de bal voor. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Godínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nicaragua U21 3:2

88e minuut.
Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo onderschept slim de pass. Carrillo geeft een hoge lob. Vargas is nu in balbezit. Vargas schiet op doel. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 24%, Nicaragua U21 76%.
Venezuela U21 - Nicaragua U21 3:2