Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Nigeria U21
Maria Luisa Tactiek 4-4-2 Dynamic
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 8
54.3 gemiddelde waardering 33.1
very good Schieten average
solid Passen poor
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Rodríguez rent richting de bal. Agbim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agbim krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Ifejiagwa controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Montiel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Agbim speelt de bal door. Valencia speelt de bal door. Valera is nu in balbezit. Valera schiet op doel. Aminu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nigeria U21 1:0

13e minuut.
Olufemi probeert de bal aan de voet te houden. Serra rent richting de bal. Serra passt de bal zonder na te denken. Valera probeert de bal met de borst te controleren. Valera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Odemwingie tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villareal raakt geblesseerd tijdens het duel. Castro komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Aminu met een harde bal richting middenveld. Olses kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Villareal de bal onder controle te krijgen. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ocando met een sublieme pass. Villareal met een sublieme pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Oghene passt de bal in één keer door. Eromoigbe rent richting de bal. Eromoigbe geeft een hoge lob. Inuwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Inuwa schiet op doel. Zalzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Valencia geeft de bal voor. Dombraye heeft problemen om de bal te vangen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Aminu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nigeria U21 2:0

39e minuut.
Ocando is nu in balbezit. Ocando geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dombraye de bal. Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Olses kopt de bal weg. Villareal speelt de bal door. Valera controleert de bal met de borst. Valera geeft een hoge lob. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Olufemi geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ifejiagwa stond buitenspel. Montiel neemt vlug de vrije trap. Valera is nu in balbezit. Valera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 26%, Nigeria U21 74%.
Venezuela U21 - Nigeria U21 2:0

46e minuut.
Agbonavbare komt het veld opgelopen. Folorunsho komt het veld opgelopen. Palmezano komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Inuwa kopt de bal weg. Montiel geeft een hoge lob. Valera kopt de bal weg. Klungelig pakt Serra de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nigeria U21 3:0

53e minuut.
Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia geeft een lange en hoge pass. Palmezano rent richting de bal. Serra rent richting de bal. Serra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Villareal heeft problemen om de bal te vangen. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olufemi. Olufemi krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Montiel kopt de bal weg. Ogbuke probeert de bal met de borst te controleren. Castro speelt de bal door. Valera geeft een lange en hoge pass. Palmezano krijgt zijn hoofd ertegen. Aminu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Aminu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nigeria U21 4:0

64e minuut.
Serra rent richting de bal. Olufemi verovert de bal door een tackle van achteren. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. Aminu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Inworp. Villalta komt het veld opgelopen. Rincón komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Carrillo geeft een hoge lob. Valera rent richting de bal. Valera passt de bal zonder na te denken. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nigeria U21 5:0

69e minuut.
Valera rent richting de bal. Valera passt de bal in één keer door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano is nu in balbezit. Palmezano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Nigeria U21 6:0

72e minuut.
Oghene neemt vlug de vrije trap. Serra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrillo kopt de bal weg. Palmezano rent richting de bal. Palmezano schiet op doel. Paal! Palmezano is nu in balbezit. Palmezano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Inworp. Fasindo komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Oghene is nu in balbezit. Oghene geeft een hoge lob. Montiel rent richting de bal. Montiel geeft een hoge lob. Valera kopt de bal weg. Aminu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Villareal rent richting de bal. Villareal passt de bal met de wreef. Villalta geeft een hoge lob. Palmezano rent richting de bal. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palmezano heeft problemen om de bal te vangen. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. Aminu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 19%, Nigeria U21 81%.
Venezuela U21 - Nigeria U21 6:0