Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc Bogucice Victoria Lucim
Ala Malaka Tactiek 15s3s11
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
66.6 gemiddelde waardering 59.8
excellent Schieten very good
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


1e minuut.
Ballesteros passt de bal in één keer door. Fajardo is nu in balbezit. Fajardo passt de bal in één keer door. Häger is nu in balbezit. Häger schiet op doel. Voordeckers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Precel met de inworp. Léster Blanco rent richting de bal. Léster Blanco passt de bal in één keer door. Precel rent richting de bal. Precel geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Plichta onderschept slim de pass. Plichta passt de bal in één keer door. Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianasi geeft de bal voor. Cardoso maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Gianasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiejski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plichta. Plichta krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Laskowik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Płachecki komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Machon rent richting de bal. Gianasi rent richting de bal. Gianasi met een sublieme pass. Ballesteros is nu in balbezit. Ballesteros haalt uit met een fantastische trap. Piţurcă bokst de bal weg.

29e minuut.
Inworp. Gianasi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Léster Blanco rent richting de bal. Machon onderschept slim de pass. Machon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Doeltrap. Piţurcă trapt de bal weg. Plichta kopt de bal weg. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 42%, Victoria Lucim 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc Bogucice - Victoria Lucim 0:0

47e minuut.
Zawiejski geeft een hoge lob. Léster Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Precel is nu in balbezit. Precel geeft de bal voor. Häger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc Bogucice - Victoria Lucim 0:1

68e minuut.
Zawiejski onderschept slim de pass. Plichta verovert de bal door een tackle van achteren. Gianasi is nu in balbezit. Gianasi geeft de bal voor. Cardoso springt en kopt de bal. Piţurcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Zawiejski heeft problemen om de bal te vangen. Gianasi is nu in balbezit. Gianasi met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta passt de bal zonder na te denken. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc Bogucice - Victoria Lucim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc Bogucice 38%, Victoria Lucim 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc Bogucice - Victoria Lucim 1:1