Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czacha GOLDONI
pfo Tactiek def1-222
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
53.5 gemiddelde waardering 56.2
excellent Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Bəşiroğlu met een sublieme pass. García Cayón rent richting de bal. García Cayón passt de bal in één keer door. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tymejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakos verovert de bal door een tackle van achteren. Ziemniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziemniak krijgt een gele kaart.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meccariello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sárhidai rent richting de bal. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ... Tymejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Ziemniak verovert de bal door een tackle van achteren. Jianu onderschept slim de pass. Klingeris verovert de bal door een tackle van achteren. Klingeris schiet op doel. Pâslaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - GOLDONI 1:0

14e minuut.
Inworp. Meccariello met de inworp. Sárhidai is nu in balbezit. Martínez Pujalte onderschept slim de pass. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bəşiroğlu rent richting de bal. Bəşiroğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baljković de bal. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Solomovici kopt de bal weg. Melinte heeft problemen om de bal te vangen. Mościński met een sublieme pass. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Bəşiroğlu met een sublieme pass. García Cayón bereikt de bal nog maar net als eerste. García Cayón speelt de bal door. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Esposito kopt de bal weg. Rodzik rent richting de bal. Met opzet legt Klingeris zijn tegenspeler op de grond. Rodzik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rodzik kan niet meer verder spelen. Rupała komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Inworp. Meccariello met een snelle inworp. Käpyaho rent richting de bal. Käpyaho geeft de bal voor. Ziemniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Pâslaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Baljković geeft een lange en hoge pass. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingeris maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Klingeris moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Klingeris schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
García Cayón heeft problemen om de bal te vangen. García Cayón met een sublieme pass. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte schiet op doel. Tymejczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czacha - GOLDONI 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czacha 48%, GOLDONI 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czacha - GOLDONI 1:1

54e minuut.
Antolik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ulip neemt vlug de vrije trap. Ziemniak is nu in balbezit. Ziemniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czacha - GOLDONI 2:1

57e minuut.
Buitenspel voor Antolik. Goede buitenspelval van de verdediging. Schott komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Martínez Pujalte onderschept slim de pass. Inworp. Martínez Pujalte met de inworp. Melinte is nu in balbezit. Melinte geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Vignal met een sublieme pass. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte passt de bal met de wreef. Martínez Pujalte is nu in balbezit. Martínez Pujalte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Jianu geeft een hoge lob. García Cayón bereikt de bal nog maar net als eerste. García Cayón passt de bal in één keer door. Antolik is nu in balbezit. Antolik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
García Cayón rent richting de bal. García Cayón passt de bal zonder na te denken. Melinte met een sublieme pass. Antolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolik haalt uit met een fantastische trap. Tymejczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czacha 58%, GOLDONI 42%.
Czacha - GOLDONI 2:1