Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany Husaria Elblag
Na pełnej qrwie Tactiek #TnU
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.6 gemiddelde waardering 55
outstanding Schieten good
very good Passen solid
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Hạnh met een sublieme pass. Sysiak speelt de bal door. Bauer kopt de bal weg. Domoaukafe is nu in balbezit. Domoaukafe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Paton bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauer rent richting de bal. Paton verovert de bal door een tackle van achteren. Paton geeft een lange en hoge pass. Jallow maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Tejnóra passt de bal met de wreef. Jallow met een sublieme pass. Bornes speelt de bal door. Hajrović rent richting de bal. Hajrović schiet op doel. Sysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajrović rent richting de bal. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel. Zoet probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sysiak niet meer kan verder spelen. Covaci komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Stembridge is nu in balbezit. Barczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Barczyk speelt de bal door. Hajrović is nu in balbezit. Hajrović draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 48%, Husaria Elblag 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Bielany - Husaria Elblag 0:0

50e minuut.
Barczyk passt de bal zonder na te denken. Ciavarelli probeert de bal aan de voet te houden. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel. Zoet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Covaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hajrović rent richting de bal. Hajrović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iltimosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra geeft de bal voor. Jallow maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Jallow rent richting de bal. Pedante bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajrović onderschept slim de pass. Hajrović draait met de bal, schiet en ... Covaci maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 1:0

55e minuut.
Hajrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bączek onderschept slim de pass. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Jallow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 2:0

66e minuut.
Hạnh is nu in balbezit. Jallow bereikt de bal nog maar net als eerste. Hạnh rent richting de bal. Hạnh haalt uit met een fantastische trap. Covaci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 3:0

83e minuut.
Inworp. Konopski komt het veld opgelopen. Warczachowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ciavarelli is nu in balbezit. Bornes onderschept slim de pass. Bornes passt de bal zonder na te denken. Hạnh rent richting de bal. Hạnh schiet op doel. Covaci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Husaria Elblag 4:0

90e minuut.
Ghica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauer rent richting de bal. Bauer passt de bal zonder na te denken. Rusanov is nu in balbezit. Rusanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ryszko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 40%, Husaria Elblag 60%.
KP Bielany - Husaria Elblag 4:0