Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARK STAR FC REAL BOGUSZÓW GORCE
lol Tactiek 451
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 50
very good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen formidable


11e minuut.
Gramajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramajo passt de bal in één keer door. Gaytan is nu in balbezit. Gaytan schiet op doel. Małecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC REAL BOGUSZÓW GORCE 1:0

12e minuut.
Stamatoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stamatoiu met een sublieme pass. Daar is Radocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramajo onderschept slim de pass. Gramajo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Brens onderschept slim de pass. Brens geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barraza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Treglia heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gaytan rent richting de bal. Treglia is nu in balbezit. Treglia passt de bal in één keer door. Gaytan is nu in balbezit. Gaytan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 48%, FC REAL BOGUSZÓW GORCE 52%.
DARK STAR - FC REAL BOGUSZÓW GORCE 1:0

49e minuut.
Brens passt de bal zonder na te denken. Gilberg probeert naar een medespeler te passen. Gaytan rent richting de bal. Gaytan geeft een hoge lob. Natulkevičius maakt een snoekduik en kopt de bal. Małecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Gagarin verovert de bal door een tackle van achteren. Gagarin geeft een hoge lob. Stamatoiu kopt de bal weg. Rammelsberg is nu in balbezit. Rammelsberg geeft een lange en hoge pass. Radojević bokst de bal weg. Walter rent richting de bal. Radojević geeft een hoge lob. Daar is Radocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gramajo is nu in balbezit. Gramajo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski passt de bal met de wreef. Walter probeert naar een medespeler te passen. Gaytan rent richting de bal. Gaytan haalt uit met een fantastische trap. Małecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gilberg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wernli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernli passt de bal met de wreef. Vodopić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopić geeft een lange en hoge pass. Radojević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ajvaz is nu in balbezit. Ajvaz geeft de bal voor. Natulkevičius kopt de bal weg. Daar is Gaytan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaytan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 58%, FC REAL BOGUSZÓW GORCE 42%.
DARK STAR - FC REAL BOGUSZÓW GORCE 1:0