Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawezow F.C KoKoN
def game Tactiek Łebałęęęę
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56 gemiddelde waardering 46.7
formidable Schieten good
good Passen good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Sigurgeirsson speelt de bal door. Manjusha is nu in balbezit. Manjusha geeft een hoge lob. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel. Śliwka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mitręga rent richting de bal. Mitręga passt de bal met de wreef. Pezzato is nu in balbezit. Czyżykowski onderschept slim de pass. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap. Śliwka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - F.C KoKoN 1:0

8e minuut.
Samica speelt de bal door. Afilipoaiei rent richting de bal. Pimentel onderschept slim de pass. Pimentel schiet op doel. Śliwka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - F.C KoKoN 2:0

11e minuut.
Mitręga geeft een hoge lob. Manjusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjusha probeert naar een medespeler te passen. Pimentel rent richting de bal. Pimentel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Amiryan geeft de bal voor. Borubar rent richting de bal. Borubar geeft de bal voor. Klungelig pakt Pimentel de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Śliwka trapt de bal weg. Brauer heeft problemen om de bal te vangen. Mitręga met een sublieme pass. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ... Śliwka bokst de bal weg. Amiryan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mitręga de bal. Mitręga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pimentel de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - F.C KoKoN 3:0

21e minuut.
Czyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Manjusha kan de bal niet met de borst controleren. Manjusha speelt de bal door. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Śliwka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - F.C KoKoN 4:0

22e minuut.
Gänicke probeert naar een medespeler te passen. Afilipoaiei rent richting de bal. Czyżykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel schiet op doel. Śliwka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Mitręga is nu in balbezit. Mitręga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pimentel de bal. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski schiet op doel. Śliwka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Sigurgeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Sigurgeirsson geeft een lange en hoge pass. Fiszer rent richting de bal. Samica onderschept slim de pass. Samica draait met de bal, schiet en ... Ştefănescu bokst de bal weg.

37e minuut.
Klungelig pakt Pimentel de bal. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski met een sublieme pass. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 44%, F.C KoKoN 56%.
FC Pawezow - F.C KoKoN 4:0

48e minuut.
Mitręga met een sublieme pass. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel passt de bal in één keer door. Czyżykowski is nu in balbezit. Czyżykowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Garré bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski onderschept slim de pass. Manjusha met een sublieme pass. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Śliwka niet meer kan verder spelen. Osadici komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Afilipoaiei met een sublieme pass. Tchouga heeft problemen om de bal te vangen. Gabryel speelt de bal door. Czyżykowski rent richting de bal. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - F.C KoKoN 5:0

68e minuut.
Mitręga probeert naar een medespeler te passen. Pimentel rent richting de bal. Pimentel passt de bal in één keer door. Czyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyżykowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kobalak is nu in balbezit. Kobalak probeert naar een medespeler te passen. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei schiet op doel. Ştefănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - F.C KoKoN 5:1

80e minuut.
Gabryel kopt de bal weg. Mitręga speelt de bal door. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Osadici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - F.C KoKoN 6:1

85e minuut.
Pimentel is nu in balbezit. Osadici probeert naar een medespeler te passen. Sigurgeirsson kopt de bal weg. Afilipoaiei bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Samica rent richting de bal. Samica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawezow - F.C KoKoN 6:2

89e minuut.
Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Borubar geeft de bal voor. Pimentel probeert de bal met de borst te controleren. Mitręga is nu in balbezit. Mitręga geeft een lange en hoge pass. Osadici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawezow 43%, F.C KoKoN 57%.
FC Pawezow - F.C KoKoN 6:2