Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rakow Cz-wa FC Dolcan
wtepna Tactiek 433 Dolcan
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
18 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten average
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


14e minuut.
Talar is nu in balbezit. Talar geeft een hoge lob. Peschel kopt de bal weg. Klungelig pakt Purăveţ de bal. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 1:0

18e minuut.
Purăveţ is nu in balbezit. Brandts bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandts geeft een hoge lob. Peschel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 2:0

21e minuut.
Klingier geeft een hoge lob. Spitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Naylor de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 2:1

24e minuut.
Cotecchia probeert naar een medespeler te passen. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingying bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ verovert de bal door een tackle van achteren. Purăveţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 3:1

26e minuut.
Talar met een sublieme pass. Tarantowicz rent richting de bal. Peschel onderschept slim de pass. Peschel draait met de bal, schiet en ... Veronelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 4:1

33e minuut.
Brandts verovert de bal door een tackle van achteren. Brandts passt de bal in één keer door. Purăveţ is nu in balbezit. Purăveţ haalt uit met een fantastische trap. Veronelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Spitz passt de bal met de wreef. Cotecchia rent richting de bal. Cotecchia passt de bal in één keer door. Peschel rent richting de bal. Peschel haalt uit met een fantastische trap. Veronelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Inworp. Cotecchia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brandts rent richting de bal. Brandts geeft een lange en hoge pass. Purăveţ maakt een snoekduik en kopt de bal. Veronelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Peschel rent richting de bal. Tarantowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Talar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talar schiet op doel. Veronelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 36%, FC Dolcan 64%.
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 5:1

47e minuut.
Purăveţ rent richting de bal. Peschel is nu in balbezit. Purăveţ rent richting de bal. Peschel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 6:1

51e minuut.
Peschel heeft problemen om de bal te vangen. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Peschel onderschept slim de pass. Peschel draait met de bal, schiet en ... Veronelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 7:1

65e minuut.
Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitz is nu in balbezit. Spitz draait met de bal, schiet en ... Kuraś probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cotecchia geeft een hoge lob. Purăveţ kopt de bal weg. Brandts probeert de bal aan de voet te houden. Purăveţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Purăveţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mrkos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prota komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cotecchia passt de bal in één keer door. Medina is nu in balbezit. Peschel onderschept slim de pass. Peschel draait met de bal, schiet en ... Veronelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Creţu rent richting de bal. Creţu geeft een lange en hoge pass. Naylor is nu in balbezit. Spitz onderschept slim de pass. Spitz haalt uit met een fantastische trap. Vuorenlehto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rakow Cz-wa 46%, FC Dolcan 54%.
Rakow Cz-wa - FC Dolcan 7:1