Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawiak Nowa wieś wielkie ogórki
V5 Tactiek w1
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 28.5
good Schieten average
adequate Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Asquini rent richting de bal. Asquini geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kınık de bal onder controle te krijgen. Stankov is nu in balbezit. Stankov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Nowa wieś wielkie ogórki 1:0

16e minuut.
Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziak is nu in balbezit. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Stankov geeft de bal voor. Wiel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Nowa wieś wielkie ogórki 2:0

18e minuut.
Inworp. Alonso Coves met de inworp. bin Mahayudin geeft een hoge lob. Wiel rent richting de bal. Wiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
bin Mahayudin speelt de bal door. Stankov rent richting de bal. Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Nowa wieś wielkie ogórki 3:0

37e minuut.
Klonowski rent richting de bal. bin Mahayudin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mahayudin passt de bal met de wreef. Stankov rent richting de bal. Stankov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov passt de bal in één keer door. bin Mahayudin speelt de bal door. Wiel rent richting de bal. Wiel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Nowa wieś wielkie ogórki 4:0

40e minuut.
Ķirbis geeft de bal voor. Stankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuziak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, bin Mahayudin zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiel is nu in balbezit. Wiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Nowa wieś wielkie ogórki 5:0

44e minuut.
Inworp. Elstad komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 32%, Nowa wieś wielkie ogórki 68%.
FC Pawiak - Nowa wieś wielkie ogórki 5:0

63e minuut.
Szczupak rent richting de bal. Szczupak passt de bal zonder na te denken. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mahayudin verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mahayudin passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Asquini is nu in balbezit. Asquini passt de bal met de wreef. Stankov rent richting de bal. bin Mahayudin rent richting de bal. bin Mahayudin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Asquini onderschept slim de pass. Asquini passt de bal zonder na te denken. Czerwiec rent richting de bal. Stankov verovert de bal door een tackle van achteren. Stankov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bankert onderschept slim de pass. bin Mahayudin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert onderschept slim de pass. Wiel rent richting de bal. Wiel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Nowa wieś wielkie ogórki 6:0

77e minuut.
Bankert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mahayudin probeert naar een medespeler te passen. Kuziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankov rent richting de bal. Stankov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Elstad geeft een lange en hoge pass. Stankov rent richting de bal. Met opzet legt Kuziak zijn tegenspeler op de grond. Stankov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

84e minuut.
Asquini met de inworp. bin Mahayudin geeft een hoge lob. Witkowski kopt de bal weg. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
bin Mahayudin probeert naar een medespeler te passen. Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiel passt de bal zonder na te denken. Stankov is nu in balbezit. Stankov haalt uit met een fantastische trap. Kochan bokst de bal weg.

88e minuut.
Czerwiec geeft een hoge lob. Inworp. Alonso Coves met een snelle inworp. bin Mahayudin rent richting de bal. bin Mahayudin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 23%, Nowa wieś wielkie ogórki 77%.
FC Pawiak - Nowa wieś wielkie ogórki 6:0