Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Łukowice B. Zjednoczeni Rychwał
super Tactiek nowość
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 36.5
good Schieten very good
good Passen average
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Fenyő is nu in balbezit. Aberle rent richting de bal. Fenyő rent richting de bal. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Słomianka kopt de bal weg. Daar is Nogly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Aberle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - Zjednoczeni Rychwał 0:1

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Lurbe de bal onder controle te krijgen. Van Loon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lurbe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lurbe krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Bożałek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tang de bal. Stegienka is nu in balbezit. Stegienka draait met de bal, schiet en ... Kałkus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Filipov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fenyő met een sublieme pass. Ignjatić rent richting de bal. Aberle onderschept slim de pass. Aberle haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Kaes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Słomianka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aberle is nu in balbezit. Aberle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka onderschept slim de pass. Turmiński met een sublieme pass. Stegienka rent richting de bal. Stegienka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kaes onderschept slim de pass. Słomianka verovert de bal door een tackle van achteren. Słomianka probeert naar een medespeler te passen. Lucena rent richting de bal. Lucena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fenyő is nu in balbezit. Fenyő passt de bal in één keer door. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Aberle haalt uit met een fantastische trap. Cazelato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - Zjednoczeni Rychwał 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 66%, Zjednoczeni Rychwał 34%.
FC Łukowice B. - Zjednoczeni Rychwał 0:2

47e minuut.
Nogly is nu in balbezit. Nogly speelt de bal door. Bożałek probeert naar een medespeler te passen. Van Loon is nu in balbezit. Van Loon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Aberle is nu in balbezit. Aberle geeft een lange en hoge pass. Lucena rent richting de bal. Lucena schiet op doel. Cazelato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Łukowice B. - Zjednoczeni Rychwał 0:3

50e minuut.
Filipov verovert de bal door een tackle van achteren. Filipov probeert naar een medespeler te passen. Kaes kan de bal niet met de borst controleren. Lucena is nu in balbezit. Lucena haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena speelt de bal door. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Aberle haalt uit met een fantastische trap. Cazelato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Słomianka geeft een lange en hoge pass. Petelski kopt de bal weg. Tędzyński heeft problemen om de bal te vangen. Lucena rent richting de bal. Lucena schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruycker komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gori komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lurbe passt de bal zonder na te denken. Kaes is nu in balbezit. Fenyő begaat een overtreding. Fenyő krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Słomianka rent richting de bal. Nogly is nu in balbezit. Nogly passt de bal zonder na te denken. Rais rent richting de bal. Rais geeft de bal voor. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Łukowice B. 56%, Zjednoczeni Rychwał 44%.
FC Łukowice B. - Zjednoczeni Rychwał 0:3