Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AP Falubaz Zielona Góra MKS Żychlin
jedynka Tactiek sierpień
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
44.1 gemiddelde waardering 45.2
solid Schieten adequate
adequate Passen average
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Núñez speelt de bal door. Kulewski rent richting de bal. Byskov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Byskov krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Franco heeft problemen om de bal te vangen. Franco met een sublieme pass. Tallnäs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallnäs geeft een hoge lob. Piątkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Mroczek bokst de bal weg.

12e minuut.
Gráf passt de bal zonder na te denken. Karaoğuz met een sublieme pass. Kulewski is nu in balbezit. Kulewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 1:0

14e minuut.
Podsiadły bereikt de bal nog maar net als eerste. Podsiadły geeft de bal voor. Gráf heeft problemen om de bal te vangen. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Byskov kopt de bal weg. Franco rent richting de bal. Karaoğuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco geeft de bal voor. Mroczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Byskov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cichacki ... Strafschop! Byskov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Byskov kan niet meer verder spelen. Defour komt het veld opgelopen. Piątkowski neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 67%, MKS Żychlin 33%.
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 1:0

51e minuut.
Stratikis verovert de bal door een tackle van achteren. Stratikis passt de bal in één keer door. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 2:0

52e minuut.
Sierny rent richting de bal. Kulewski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franco. Franco krijgt een gele kaart. Kulewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Karaoğuz met een snel genomen vrije trap. Núñez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 3:0

65e minuut.
Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski geeft de bal voor. Bieniecki geeft een lange en hoge pass. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stratikis is nu in balbezit. Podsiadły is nu in balbezit. Podsiadły passt de bal in één keer door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski schiet op doel. Carballeiras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Sadłowski probeert de bal aan de voet te houden. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratikis is nu in balbezit. Stratikis schiet op doel. Carballeiras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 4:0

69e minuut.
Šámal komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Pierzchała komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Pierzchała met een sublieme pass. Stratikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierzchała geeft een hoge lob. Núñez is nu in balbezit. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 5:0

84e minuut.
Tallnäs met een snelle inworp. Franco geeft de bal voor. Rodríguez Costa is nu in balbezit. Rodríguez Costa geeft een lange en hoge pass. Piątkowski springt en kopt de bal. Paal! Mroczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AP Falubaz Zielona Góra 34%, MKS Żychlin 66%.
AP Falubaz Zielona Góra - MKS Żychlin 5:0