Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
akacjowa Płonące konary
??? Tactiek 4132
60% Balbezit 40%
48% Spel op eigen helft 52%
24 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 38
formidable Schieten average
excellent Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Kukal geeft een lange en hoge pass. Dahl geeft een lange en hoge pass. Baaij bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaij draait met de bal, schiet en ... Zięba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Vizquel de bal. Vizquel passt de bal zonder na te denken. Baaij rent richting de bal. Baaij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 2:0

14e minuut.
Baaij kopt de bal weg. Flaška z Pardubic is nu in balbezit. Baaij verovert de bal door een tackle van achteren. Baaij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 3:0

16e minuut.
Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel passt de bal in één keer door. Baaij is nu in balbezit. Baaij schiet op doel. Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 4:0

18e minuut.
Vizquel met een sublieme pass. Baaij is nu in balbezit. Baaij heeft problemen om de bal te vangen. Baaij schiet op doel. Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 5:0

22e minuut.
Darda geeft een hoge lob. Kukal kan de bal niet met de borst controleren. Kukal speelt de bal door. Havlát bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlát haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Havlát kopt de bal weg. Szklanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaij verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Baaij, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baaij haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Baaij heeft problemen om de bal te vangen. Szklanka is nu in balbezit. Havlát onderschept slim de pass. Havlát haalt uit met een fantastische trap. Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 6:0

31e minuut.
Vizquel met de inworp. Flaška z Pardubic rent richting de bal. Baaij onderschept slim de pass. Baaij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 7:0

33e minuut.
Dahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dahl passt de bal met de wreef. Daar is Vizquel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vizquel haalt uit met een fantastische trap. Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 8:0

35e minuut.
Boßmann passt de bal met de wreef. Truban is nu in balbezit. Vizquel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vizquel krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Havlát bereikt de bal nog maar net als eerste. Fominha bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlát verovert de bal door een tackle van achteren. Havlát heeft problemen om de bal te vangen. Havlát schiet op doel. Zięba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Koundouros geeft een lange en hoge pass. Pipić rent richting de bal. Gentier verovert de bal door een tackle van achteren. Gentier geeft een lange en hoge pass. Baaij maakt een snoekduik en kopt de bal. Zięba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 9:0

40e minuut.
Vizquel rent richting de bal. Vizquel speelt de bal door. Baaij rent richting de bal. Baaij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 10:0

44e minuut.
Darda bereikt de bal nog maar net als eerste. Darda passt de bal met de wreef. Havlát rent richting de bal. Havlát haalt uit met een fantastische trap. Zięba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akacjowa 44%, Płonące konary 56%.
akacjowa - Płonące konary 11:0

47e minuut.
Czédli verovert de bal door een tackle van achteren. Czédli geeft een lange en hoge pass. Baaij is nu in balbezit. Baaij haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 12:0

49e minuut.
Klungelig pakt Darda de bal. Darda geeft de bal voor. Baaij rent richting de bal. Baaij schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 13:0

64e minuut.
Pipić passt de bal met de wreef. Czédli onderschept slim de pass. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 13:1

66e minuut.
Kukal speelt de bal door. Havlát is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Szklanka ... Strafschop! Szklanka krijgt een gele kaart. Havlát is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dahl zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Darda geeft de bal voor. Fominha controleert de bal met de borst. Havlát bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlát schiet op doel. Zięba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 14:1

81e minuut.
Vizquel is nu in balbezit. Vizquel probeert naar een medespeler te passen. Darda geeft een hoge lob. Havlát bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlát haalt uit met een fantastische trap. Zięba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baaij bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 15:1

83e minuut.
Garai bereikt de bal nog maar net als eerste. Garai geeft de bal voor. Flaška z Pardubic heeft problemen om de bal te vangen. Baaij bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaij draait met de bal, schiet en ... Zięba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Flaška z Pardubic geeft een hoge lob. Inworp. Vizquel met een snelle inworp. Baaij bereikt de bal nog maar net als eerste. Baaij draait met de bal, schiet en ... Zięba bokst de bal weg. Havlát bereikt de bal nog maar net als eerste. Havlát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akacjowa - Płonące konary 16:1

89e minuut.
Kukal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dahl de bal. Dahl passt de bal zonder na te denken. Havlát is nu in balbezit. Havlát schiet op doel. Zięba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akacjowa 52%, Płonące konary 48%.
akacjowa - Płonące konary 16:1