Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdański Tarnów VIRTUS PRO!
Pras Tactiek VPOFFENSIVE2018
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 43.6
average Schieten very good
weak Passen average
poor Verdedigen solid


2e minuut.
Bormetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard rent richting de bal. Coulthard passt de bal zonder na te denken. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bormetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormetti geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel. Grabkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdański Tarnów - VIRTUS PRO! 0:1

7e minuut.
Coulthard rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kuna. Coulthard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuna speelt de bal door. Castellani met een snel genomen vrije trap. Coulthard springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Bandeira de Mello is nu in balbezit. Topszewski rent richting de bal. Bandeira de Mello onderschept slim de pass. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap. Grabkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdański Tarnów - VIRTUS PRO! 0:2

20e minuut.
Castellani geeft een hoge lob. Topszewski probeert naar een medespeler te passen. Strojek probeert de bal aan de voet te houden. Urbanek rent richting de bal. Urbanek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bormetti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grabkowski trapt de bal weg van het doel. Bandeira de Mello kopt de bal weg. Coulthard is nu in balbezit. Coulthard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
bin Yardan geeft een hoge lob. Bormetti is nu in balbezit. Bormetti passt de bal met de wreef. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bormetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bormetti haalt uit met een fantastische trap. Grabkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Urbanek met een sublieme pass. Strojek rent richting de bal. Coulthard verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira de Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Futyma is nu in balbezit. Bormetti verovert de bal door een tackle van achteren. Bormetti speelt de bal door. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ... Grabkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Castellani bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellani probeert naar een medespeler te passen. Bormetti met een sublieme pass. Coulthard bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulthard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gdański Tarnów - VIRTUS PRO! 0:3

43e minuut.
Inworp. Solozábal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bormetti geeft een lange en hoge pass. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdański Tarnów 61%, VIRTUS PRO! 39%.
Gdański Tarnów - VIRTUS PRO! 0:3

48e minuut.
Castellani passt de bal zonder na te denken. Urbanek probeert naar een medespeler te passen. Kuna is nu in balbezit. Bandeira de Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira de Mello geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
bin Yardan geeft een hoge lob. Coulthard kopt de bal weg. Bandeira de Mello rent richting de bal. Bandeira de Mello schiet op doel. Grabkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gdański Tarnów - VIRTUS PRO! 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdański Tarnów 65%, VIRTUS PRO! 35%.
Gdański Tarnów - VIRTUS PRO! 0:4