Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Kontakt KS Kopernik
442 Tactiek 4-4-2
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 41
goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


11e minuut.
Wędzonka rent richting de bal. Wędzonka probeert naar een medespeler te passen. Hamdi is nu in balbezit. Gomułka verovert de bal door een tackle van achteren. Gomułka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Langsdorff rent richting de bal. Lelewik onderschept slim de pass. Lelewik passt de bal met de wreef. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Guégan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultani rent richting de bal. Sultani passt de bal in één keer door. Langsdorff rent richting de bal. Langsdorff haalt uit met een fantastische trap. Paal! Willma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - KS Kopernik 0:1

17e minuut.
Binotto rent richting de bal. Binotto probeert naar een medespeler te passen. Wędzonka probeert naar een medespeler te passen. Gomułka rent richting de bal. Gomułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kontakt - KS Kopernik 1:1

32e minuut.
Tupczyński is nu in balbezit. Langsdorff onderschept slim de pass. Lelewik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lelewik krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Wężowiecki geeft een lange en hoge pass. Gomułka probeert de bal aan de voet te houden. Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka verovert de bal door een tackle van achteren. Gomułka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kontakt - KS Kopernik 2:1

39e minuut.
Wężowiecki onderschept slim de pass. Wędzonka rent richting de bal. Langsdorff begaat een overtreding. Langsdorff krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bajamonte verovert de bal door een tackle van achteren. Bajamonte geeft een hoge lob. Binotto is nu in balbezit. Lelewik verovert de bal door een tackle van achteren. Lelewik geeft de bal voor. Crotu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kontakt 27%, KS Kopernik 73%.
KS Kontakt - KS Kopernik 2:1

47e minuut.
Blin verovert de bal door een tackle van achteren. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka rent richting de bal. Gomułka schiet op doel. Crotu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

50e minuut.
Binotto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Açores komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Gomułka kopt de bal weg. Klungelig pakt Wężowiecki de bal. Brænden begaat een overtreding. Brænden krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gheltiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheltiere passt de bal zonder na te denken. Wędzonka probeert de bal aan de voet te houden. Langsdorff bereikt de bal nog maar net als eerste. Langsdorff haalt uit met een fantastische trap. Willma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Blin is nu in balbezit. Blin geeft een hoge lob. Kramarczyk rent richting de bal. Langsdorff verovert de bal door een tackle van achteren. Langsdorff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Malakyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kontakt 56%, KS Kopernik 44%.
KS Kontakt - KS Kopernik 2:1