Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Zawadzkie Znicz Pruszków
4-4-2 Tactiek Uszew
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 47.4
matig Schieten uitstekend
zwak Passen solide
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinoza met de inworp. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa geeft een hoge lob. Sosu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:1

6e minuut.
Lokmacı is nu in balbezit. Lokmacı passt de bal zonder na te denken. Randa is nu in balbezit. Sosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosu schiet op doel. Novosad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Wyżykowski rent richting de bal. Espinoza onderschept slim de pass. Espinoza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sosu de bal. Sosu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lokmacı de bal. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:2

15e minuut.
Rabí passt de bal in één keer door. Espinoza is nu in balbezit. Akimowicz rent richting de bal. Espinoza verovert de bal door een tackle van achteren. Espinoza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lokmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dely Valdés. Lokmacı raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosznowiecki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sosu rent richting de bal. Sosu passt de bal zonder na te denken. Randa heeft problemen om de bal te vangen. Randa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:3

21e minuut.
Espinoza met een sublieme pass. Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ... Novosad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ngọc Cường onderschept slim de pass. Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Daar is Randa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randa schiet op doel. Novosad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:4

28e minuut.
Ngọc Cường met een sublieme pass. Sosu rent richting de bal. Sosu passt de bal in één keer door. Randa rent richting de bal. Randa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:5

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Akimowicz de bal onder controle te krijgen. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Berliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ngọc Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Cường geeft de bal voor. Klungelig pakt Berliński de bal. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap. Novosad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:6

39e minuut.
Sepík met een sublieme pass. Dely Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosznowiecki. Dely Valdés moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dely Valdés kan niet meer verder spelen. Tywralski komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Tywralski is nu in balbezit. Lokmacı verovert de bal door een tackle van achteren. Tywralski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tywralski krijgt een gele kaart. Lokmacı wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lokmacı kan niet meer verder spelen. Calzavacca komt het veld opgelopen. Rosznowiecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Randa kopt de bal weg. Sosu is nu in balbezit. Sosu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 64%, Znicz Pruszków 36%.
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:7

46e minuut.
Sosu speelt de bal door. Randa is nu in balbezit. Randa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:8

47e minuut.
Espinoza passt de bal in één keer door. Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft de bal voor. Sosu rent richting de bal. Sosu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:9

49e minuut.
Sepík heeft problemen om de bal te vangen. Calzavacca is nu in balbezit. Calzavacca passt de bal met de wreef. Sosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:10

50e minuut.
Mezzadri komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ngọc Cường onderschept slim de pass. Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Randa rent richting de bal. Randa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mezzadri de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Sepík rent richting de bal. Randa onderschept slim de pass. Randa passt de bal met de wreef. Sosu rent richting de bal. Sosu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Randa geeft de bal voor. Lustila rent richting de bal. Sosu onderschept slim de pass. Sosu draait met de bal, schiet en ... Novosad probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:11

67e minuut.
Concheta speelt de bal door. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:12

71e minuut.
Calzavacca rent richting de bal. Calzavacca speelt de bal door. Randa is nu in balbezit. Randa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:13

74e minuut.
Rosznowiecki geeft een lange en hoge pass. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosu is nu in balbezit. Randa bereikt de bal nog maar net als eerste. Randa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:14

77e minuut.
Concheta geeft de bal voor. Sosu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosu passt de bal in één keer door. Randa rent richting de bal. Randa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lozančev onderschept slim de pass. Rosznowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rosznowiecki probeert naar een medespeler te passen. Sosu rent richting de bal. Sosu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sosu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Quesada komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Calzavacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Calzavacca passt de bal zonder na te denken. Akimowicz rent richting de bal. Randa verovert de bal door een tackle van achteren. Randa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Serrao kopt de bal weg. Rosznowiecki kan de bal niet met de borst controleren. Tywralski begaat een overtreding. Tywralski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

89e minuut.
Ngọc Cường geeft een lange en hoge pass. Lustila is nu in balbezit. Randa onderschept slim de pass. Randa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 72%, Znicz Pruszków 28%.
HKS Zawadzkie - Znicz Pruszków 0:15