Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basiusmani KS Szybcy Lubin
yolo Tactiek Czypoczy
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 44
zeer goed Schieten goed
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Sparks rent richting de bal. Sparks geeft de bal voor. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bolzonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolzonaro geeft een hoge lob. Dobruk is nu in balbezit. Dobruk geeft de bal voor. Groszmann krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bolzonaro rent richting de bal. de Jonge verovert de bal door een tackle van achteren. de Jonge geeft de bal voor. Gyimesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - KS Szybcy Lubin 1:0

19e minuut.
Piszczyk onderschept slim de pass. Piszczyk speelt de bal door. Daar is Zaliotnyj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zduński is nu in balbezit. Groszmann bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Basiusmani - KS Szybcy Lubin 1:1

22e minuut.
Schaap passt de bal met de wreef. Zduński rent richting de bal. Zduński met een sublieme pass. Groszmann is nu in balbezit. Groszmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gurtowski speelt de bal door. Maceda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demirian. Demirian krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Olivier verovert de bal door een tackle van achteren. Olivier probeert naar een medespeler te passen. Dobruk is nu in balbezit. Dobruk passt de bal in één keer door. Schaap geeft een lange en hoge pass. Szalma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Schaap probeert naar een medespeler te passen. Zduński is nu in balbezit. Ałtyn is nu in balbezit. Zduński verovert de bal door een tackle van achteren. Zduński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - KS Szybcy Lubin 1:2

41e minuut.
Vladislavov speelt de bal door. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vladislavov zal de hoekschop nemen. Gyimesi kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gurtowski trapt de bal weg. Coquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Coquet met een sublieme pass. Klungelig pakt Gyimesi de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Gurtowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi schiet op doel. Gurtowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Jonge geeft een hoge lob. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Gurtowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Basiusmani - KS Szybcy Lubin 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 55%, KS Szybcy Lubin 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Basiusmani - KS Szybcy Lubin 2:2

62e minuut.
Oślizło kopt de bal weg. Maceda heeft problemen om de bal te vangen. Maceda passt de bal met de wreef. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk passt de bal zonder na te denken. Gyimesi is nu in balbezit. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Gurtowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - KS Szybcy Lubin 3:2

68e minuut.
Piszczyk geeft een hoge lob. Pollo met een sublieme pass. Leivestad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Zaliotnyj kopt de bal weg. Coquet probeert naar een medespeler te passen. Leivestad met een sublieme pass. Gyimesi heeft problemen om de bal te vangen. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Inworp. Adamyan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Adamyan rent richting de bal. Adamyan met een sublieme pass. Daar is Tsioutsiouliklis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsioutsiouliklis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Maceda probeert naar een medespeler te passen. Adamyan met een sublieme pass. Tsioutsiouliklis rent richting de bal. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - KS Szybcy Lubin 4:2

85e minuut.
Klungelig pakt Oślizło de bal. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sparks legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gyimesi raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsioutsiouliklis legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gurtowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 42%, KS Szybcy Lubin 58%.
FC Basiusmani - KS Szybcy Lubin 4:2