Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisla Sandomierz II KKS Bezlitośni Wikingowie
proba 1 Tactiek 4-4-2 1922
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten excellent
very good Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Kuipers rent richting de bal. Kuipers passt de bal zonder na te denken. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu schiet op doel. Wdowczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - KKS Bezlitośni Wikingowie 0:1

12e minuut.
Malitka kopt de bal weg. Daar is Kemenes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špidlen is nu in balbezit. Špidlen geeft de bal voor. Statu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - KKS Bezlitośni Wikingowie 0:2

15e minuut.
Luz met een sublieme pass. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón geeft een hoge lob. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - KKS Bezlitośni Wikingowie 0:3

18e minuut.
Kuipers met een sublieme pass. Barón rent richting de bal. Barón met een sublieme pass. Luz geeft de bal voor. Kuipers kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cinalli rent richting de bal. Cinalli geeft de bal voor. Klonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzopek onderschept slim de pass. Trzopek schiet op doel. Engelsman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Malkus rent richting de bal. Špidlen verovert de bal door een tackle van achteren. Špidlen speelt de bal door. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - KKS Bezlitośni Wikingowie 0:4

44e minuut.
Špidlen rent richting de bal. Špidlen passt de bal zonder na te denken. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón geeft een hoge lob. Statu maakt een snoekduik en kopt de bal. Wdowczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisla Sandomierz II 81%, KKS Bezlitośni Wikingowie 19%.
Wisla Sandomierz II - KKS Bezlitośni Wikingowie 0:4

50e minuut.
Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru passt de bal in één keer door. Zniszczoł met een sublieme pass. Garczarczyk rent richting de bal. Garczarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Magalski probeert naar een medespeler te passen. Špidlen probeert naar een medespeler te passen. Statu is nu in balbezit. Statu draait met de bal, schiet en ... Wdowczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - KKS Bezlitośni Wikingowie 0:5

60e minuut.
Sorek komt het veld opgelopen. Bonomi komt het veld opgelopen. Schuler komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kuipers met een snelle inworp. Statu probeert naar een medespeler te passen. Schuler rent richting de bal. Schuler draait met de bal, schiet en ... Wdowczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - KKS Bezlitośni Wikingowie 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisla Sandomierz II 76%, KKS Bezlitośni Wikingowie 24%.
Wisla Sandomierz II - KKS Bezlitośni Wikingowie 0:6