Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiva FC Jeżyki Świerszczyki
4-5-1 18.11.2018 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.3 gemiddelde waardering 38.1
poor Schieten adequate
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


19e minuut.
Juźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maury rent richting de bal. Juźwiak onderschept slim de pass. Juźwiak haalt uit met een fantastische trap. Poluakan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris passt de bal zonder na te denken. Kopola probeert naar een medespeler te passen. Drugă rent richting de bal. Drugă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiva 42%, FC Jeżyki Świerszczyki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Meiva - FC Jeżyki Świerszczyki 0:0

53e minuut.
Lewandowski rent richting de bal. Lewandowski geeft een hoge lob. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Boyer is nu in balbezit. Lewandowski onderschept slim de pass. Lewandowski met een sublieme pass. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiva - FC Jeżyki Świerszczyki 1:0

62e minuut.
Kopola met een snelle inworp. Morris is nu in balbezit. Caspari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caspari krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Lafon probeert naar een medespeler te passen. Morris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carvoeiros. Morris raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Morris kan niet meer verder spelen. Spaczyński komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Wysokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Lewandowski met een sublieme pass. Drugă is nu in balbezit. Drugă draait met de bal, schiet en ... Roussel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiva - FC Jeżyki Świerszczyki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiva 37%, FC Jeżyki Świerszczyki 63%.
FC Meiva - FC Jeżyki Świerszczyki 2:0