Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BUMOWNIKI n2pn
moje 4 5 1 Tactiek 12
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 47.8
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Kánoší onderschept slim de pass. Kánoší met een sublieme pass. Zalmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalmas geeft een lange en hoge pass. Maciaszczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev passt de bal zonder na te denken. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel. Braafheid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUMOWNIKI - n2pn 0:1

12e minuut.
Wacławik probeert naar een medespeler te passen. Mihál is nu in balbezit. Mihál passt de bal met de wreef. De Palma is nu in balbezit. De Palma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Antonioli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Loizos de bal. Kunicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loizos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Loizos kan niet meer verder spelen. Dzierżak komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Valts onderschept slim de pass. Valts speelt de bal door. Velchev probeert naar een medespeler te passen. De Palma rent richting de bal. De Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUMOWNIKI - n2pn 0:2

41e minuut.
Wacławik is nu in balbezit. Kurrizi begaat een overtreding. Wacławik raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurrizi probeert naar een medespeler te passen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Antonioli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUMOWNIKI 46%, n2pn 54%.
FC BUMOWNIKI - n2pn 0:2

56e minuut.
Sulu onderschept slim de pass. Sulu passt de bal in één keer door. Nowak rent richting de bal. Nowak geeft de bal voor. Maciaszczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Nowak geeft een hoge lob. Orzechowski controleert de bal met de borst. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk draait met de bal, schiet en ... Fabiniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUMOWNIKI - n2pn 1:2

66e minuut.
Daar is Dzierżak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kunicki begaat een overtreding. Dzierżak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antonioli met een snel genomen vrije trap. De Palma springt en kopt de bal. Braafheid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Maciaszczyk is nu in balbezit. Rochowiak rent richting de bal. Met opzet legt Maciaszczyk zijn tegenspeler op de grond. Maciaszczyk krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Maciaszczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anzovino. Maciaszczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Kánoší zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nowak heeft problemen om de bal te vangen. Nowak geeft een hoge lob. Fabiniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maciaszczyk rent richting de bal. Maciaszczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BUMOWNIKI - n2pn 2:2

71e minuut.
Anzovino met een sublieme pass. Wacławik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacławik met een sublieme pass. Mihál is nu in balbezit. Mihál haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Mihál verovert de bal door een tackle van achteren. Mihál probeert naar een medespeler te passen. Lovin bereikt de bal nog maar net als eerste. De Palma verovert de bal door een tackle van achteren. De Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUMOWNIKI - n2pn 2:3

81e minuut.
Dzierżak passt de bal in één keer door. Wacławik is nu in balbezit. Wacławik passt de bal in één keer door. Mihál is nu in balbezit. Mihál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Nowak geeft de bal voor. Velchev heeft problemen om de bal te vangen. Maciaszczyk rent richting de bal. Maciaszczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BUMOWNIKI - n2pn 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUMOWNIKI 41%, n2pn 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BUMOWNIKI - n2pn 3:3