Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Freeze KKS Lech Poznań
PRZ Tactiek Bajos27
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 49.1
excellent Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Corazza geeft een lange en hoge pass. Daar is Salomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kępka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kępka draait met de bal, schiet en ... Tylka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KKS Lech Poznań 1:0

6e minuut.
Turján is nu in balbezit. Turján passt de bal in één keer door. Lichodziejewski probeert naar een medespeler te passen. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lichodziejewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tylka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Corazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corazza schiet op doel. Paal! Kępka heeft problemen om de bal te vangen. Kępka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KKS Lech Poznań 2:0

8e minuut.
Bolado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wrzesień met de inworp. Vranić rent richting de bal. Vranić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Vranić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turján rent richting de bal. Turján passt de bal met de wreef. Corazza is nu in balbezit. Corazza haalt uit met een fantastische trap. Tylka bokst de bal weg.

14e minuut.
Żelazowski geeft de bal voor. Daar is Frontzeck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pique Bernabeu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pique Bernabeu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KKS Lech Poznań 2:1

29e minuut.
Bechyně probeert naar een medespeler te passen. Hanifa rent richting de bal. Hanifa passt de bal in één keer door. Kępka rent richting de bal. Kępka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KKS Lech Poznań 3:1

31e minuut.
Bechyně onderschept slim de pass. Żelazowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bechyně is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turján met een snel genomen vrije trap. Kępka rent richting de bal. Kępka draait met de bal, schiet en ... Tylka bokst de bal weg. Paal!

34e minuut.
Bolado geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wrzesień met de inworp. Vranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Campbell bokst de bal weg.

37e minuut.
Frontzeck onderschept slim de pass. Frontzeck geeft een hoge lob. Inworp. Garzon met de inworp. Żelazowski geeft de bal voor. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Garzon is nu in balbezit. Garzon geeft een lange en hoge pass. Frontzeck kan de bal niet met de borst controleren. Pique Bernabeu is nu in balbezit. Pique Bernabeu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 47%, KKS Lech Poznań 53%.
Freeze - KKS Lech Poznań 3:1

47e minuut.
Kalinić geeft een hoge lob. Garzon is nu in balbezit. Garzon probeert naar een medespeler te passen. Vranić is nu in balbezit. Vranić haalt uit met een fantastische trap. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Garzon passt de bal in één keer door. Vranić rent richting de bal. Pique Bernabeu rent richting de bal. Vranić rent richting de bal. Pique Bernabeu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wrzesień zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campbell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Bjelobrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrk geeft de bal voor. Inworp. Salomon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garzon geeft de bal voor. Campbell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Pique Bernabeu de bal. Pique Bernabeu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KKS Lech Poznań 3:2

54e minuut.
Lichodziejewski onderschept slim de pass. Lichodziejewski probeert naar een medespeler te passen. Corazza rent richting de bal. Corazza schiet op doel. Tylka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KKS Lech Poznań 4:2

55e minuut.
Kępka probeert naar een medespeler te passen. Turján is nu in balbezit. Turján probeert naar een medespeler te passen. Corazza is nu in balbezit. Corazza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Mangiarott komt het veld opgelopen. Tylka trapt de bal weg van het doel. Mangiarott rent richting de bal. Mangiarott passt de bal in één keer door. Corazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gordon komt het veld opgelopen. Romeu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Corazza is nu in balbezit. Corazza passt de bal in één keer door. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Tylka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Freeze - KKS Lech Poznań 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Freeze 52%, KKS Lech Poznań 48%.
Freeze - KKS Lech Poznań 5:2