Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lechia Kostrzyn Wlkp Larryfki
Papuh Tactiek W4
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
44 gemiddelde waardering 47.1
average Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Vandekasteele geeft een hoge lob. Inworp. Bednarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Przeżuwacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przeżuwacz geeft een lange en hoge pass. Paderewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szucki controleert de bal met de borst. Paderewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Papierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Papierkowski speelt de bal door. Przeżuwacz probeert naar een medespeler te passen. Rosiecki is nu in balbezit. Rosiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Faron met een sublieme pass. Samek heeft problemen om de bal te vangen. Samek passt de bal in één keer door. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - Larryfki 0:1

41e minuut.
Paziewski verovert de bal door een tackle van achteren. Paziewski passt de bal met de wreef. Małaniak met een sublieme pass. Wańkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wańkowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Kostrzyn Wlkp 57%, Larryfki 43%.
Lechia Kostrzyn Wlkp - Larryfki 0:1

48e minuut.
Dworczak geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wańkowicz stond buitenspel. Jałocha maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balcerzak rent richting de bal. Balcerzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lechia Kostrzyn Wlkp - Larryfki 0:2

54e minuut.
Małaniak rent richting de bal. Małaniak probeert naar een medespeler te passen. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Gawor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gomułka rent richting de bal. Gomułka passt de bal met de wreef. Paziewski met een sublieme pass. Wańkowicz is nu in balbezit. Wańkowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vandekasteele geeft een hoge lob. Rusin is nu in balbezit. Rusin passt de bal met de wreef. Przeżuwacz rent richting de bal. Przeżuwacz geeft de bal voor. Paderewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Rosiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerzak rent richting de bal. Rosiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rusin verovert de bal door een tackle van achteren. Rusin speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Nowak de bal onder controle te krijgen. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak geeft een hoge lob. Ochocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lechia Kostrzyn Wlkp 41%, Larryfki 59%.
Lechia Kostrzyn Wlkp - Larryfki 0:2