Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zamachowcy kali1944
Boom Tactiek kali1944
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.4 gemiddelde waardering 50.8
adequate Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Vacel geeft een hoge lob. Zamlata bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor verovert de bal door een tackle van achteren. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Davidovici is nu in balbezit. Davidovici geeft een hoge lob. Ruszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Rosik is nu in balbezit. Rosik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Brzezik probeert naar een medespeler te passen. Rosik is nu in balbezit. Rosik passt de bal met de wreef. Rosanero is nu in balbezit. Rosanero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Fritis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner verovert de bal door een tackle van achteren. Tajner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cacoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor speelt de bal door. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mantuano Costa speelt de bal door. Tajner bereikt de bal nog maar net als eerste. Tajner met een sublieme pass. Taylor rent richting de bal. Taylor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Davidovici rent richting de bal. Davidovici geeft de bal voor. Rosanero rent richting de bal. Rosanero haalt uit met een fantastische trap. Koźmiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamachowcy - kali1944 0:1

23e minuut.
Warda rent richting de bal. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde geeft de bal voor. Rosanero rent richting de bal. Rosanero schiet op doel. Koźmiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamachowcy - kali1944 0:2

26e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal met de wreef. Rosik rent richting de bal. Rosik draait met de bal, schiet en ... Koźmiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Mantuano Costa speelt de bal door. Cacoveanu is nu in balbezit. Cacoveanu passt de bal met de wreef. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taylor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zamachowcy 48%, kali1944 52%.
FC Zamachowcy - kali1944 0:2

47e minuut.
Warda is nu in balbezit. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde met een sublieme pass. Rosanero rent richting de bal. Rosanero schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Brzezik is nu in balbezit. Brzezik passt de bal zonder na te denken. Rosanero is nu in balbezit. Rosanero draait met de bal, schiet en ... Koźmiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Davidovici onderschept slim de pass. Davidovici probeert naar een medespeler te passen. Conde probeert naar een medespeler te passen. Rosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Rosanero passt de bal met de wreef. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal met de wreef. Vacel controleert de bal met de borst. Brzezik geeft de bal voor. Koźmiński bokst de bal weg. Rosik is nu in balbezit. Rosik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamachowcy - kali1944 0:3

74e minuut.
Prodi kopt de bal weg. Klungelig pakt Fritis de bal. Conde probeert naar een medespeler te passen. Rosik rent richting de bal. Rosik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamachowcy - kali1944 0:4

75e minuut.
Warda rent richting de bal. Warda passt de bal zonder na te denken. Vacel rent richting de bal. Rosanero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosanero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Rosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruszczyk rent richting de bal. Rosik onderschept slim de pass. Rosik schiet op doel. Koźmiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zamachowcy - kali1944 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zamachowcy 53%, kali1944 47%.
FC Zamachowcy - kali1944 0:5