Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tigre orange AC Hamsters
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Ryan onderschept slim de pass. Heath probeert naar een medespeler te passen. Greer rent richting de bal. Greer haalt uit met een fantastische trap. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Courtney controleert de bal met de borst. Bell is nu in balbezit. Courtney begaat een overtreding. Courtney krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Heath speelt de bal door. Ryan rent richting de bal. Ryan passt de bal met de wreef. Greer bereikt de bal nog maar net als eerste. Greer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Edmeades met de inworp. Birch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Kirkwood ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kirkwood naar de kleedkamers voor een vroege douche. Birch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Birch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mann met een sublieme pass. Daar is Heath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryan rent richting de bal. Heath rent richting de bal. Heath geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Courtney geeft een lange en hoge pass. Edmeades kopt de bal weg. Fleming heeft problemen om de bal te vangen. Greer is nu in balbezit. Greer schiet op doel. Mann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Bell passt de bal zonder na te denken. Birch is nu in balbezit. Birch passt de bal in één keer door. Greer bereikt de bal nog maar net als eerste. Greer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gillespie geeft de bal voor. Ryan probeert de bal met de borst te controleren. Greer bereikt de bal nog maar net als eerste. Greer draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigre orange 70%, AC Hamsters 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tigre orange - AC Hamsters 0:0

47e minuut.
Bell kopt de bal weg. Ryan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heath. Heath krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Nelson probeert naar een medespeler te passen. Slater is nu in balbezit. Slater passt de bal met de wreef. Courtney is nu in balbezit. Courtney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tigre orange - AC Hamsters 1:0

81e minuut.
Bond bereikt de bal nog maar net als eerste. Bond geeft een lange en hoge pass. Birch bereikt de bal nog maar net als eerste. Greer is nu in balbezit. Greer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tigre orange 46%, AC Hamsters 54%.
tigre orange - AC Hamsters 1:0