Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus-FC Elmhedge Dinosaurs
Normal Tactiek 451me
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 34.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Hamedani is nu in balbezit. Hamedani passt de bal zonder na te denken. Daar is Auld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bras verovert de bal door een tackle van achteren. Le Bras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Le Bras de bal. Parise begaat een overtreding. Le Bras raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandepitte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Le Bras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bras draait met de bal, schiet en ... Robson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus-FC - Elmhedge Dinosaurs 0:1

10e minuut.
Blouin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dupuis komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Gobbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gobbi passt de bal in één keer door. Le Bras is nu in balbezit. Le Bras haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Parise de bal onder controle te krijgen. Robson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Yunisov verovert de bal door een tackle van achteren. Gobbi is nu in balbezit. Gobbi passt de bal met de wreef. Le Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Gobbi de bal. Gobbi geeft een hoge lob. Daar is O`Hara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Bras rent richting de bal. Le Bras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Garamvölgyi is nu in balbezit. Hamedani begaat een overtreding. Garamvölgyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garamvölgyi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Manning de bal. Le Bras bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Bras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Auld rent richting de bal. Yunisov verovert de bal door een tackle van achteren. Yunisov passt de bal met de wreef. Le Bras is nu in balbezit. Le Bras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus-FC 65%, Elmhedge Dinosaurs 35%.
Juventus-FC - Elmhedge Dinosaurs 0:1

48e minuut.
Vandepitte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tokarczyk probeert de bal met de borst te controleren. Tokarczyk geeft een lange en hoge pass. Le Bras heeft problemen om de bal te vangen. Le Bras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Hidalgo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iginla kan de bal niet met de borst controleren. Yunisov is nu in balbezit. Iginla verovert de bal door een tackle van achteren. Iginla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Yunisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunisov geeft de bal voor. Vandepitte probeert naar een medespeler te passen. Le Bras controleert de bal met de borst. Le Bras haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Waluś met een snelle inworp. Gobbi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Teixeira de bal. Le Bras rent richting de bal. Le Bras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus-FC - Elmhedge Dinosaurs 0:2

66e minuut.
Auld rent richting de bal. Gobbi verovert de bal door een tackle van achteren. Gobbi probeert naar een medespeler te passen. Le Bras is nu in balbezit. Le Bras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus-FC - Elmhedge Dinosaurs 0:3

68e minuut.
Waluś bereikt de bal nog maar net als eerste. Waluś met een sublieme pass. Le Bras rent richting de bal. Le Bras schiet op doel. O`Hara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus-FC - Elmhedge Dinosaurs 0:4

81e minuut.
Manning geeft een hoge lob. Vandepitte controleert de bal met de borst. Vandepitte geeft de bal voor. Le Bras krijgt zijn hoofd ertegen. Robson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus-FC 69%, Elmhedge Dinosaurs 31%.
Juventus-FC - Elmhedge Dinosaurs 0:4