Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
National Defence FC LoBeasts
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
O`Doyle is nu in balbezit. Auld onderschept slim de pass. Auld passt de bal met de wreef. Bellotte rent richting de bal. Bellotte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
DeRosario bereikt de bal nog maar net als eerste. DeRosario speelt de bal door. Bellotte rent richting de bal. Auld rent richting de bal. Auld draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Laforest probeert naar een medespeler te passen. DeRosario geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fernandez de bal. Bellotte rent richting de bal. Bellotte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
National Defence FC - LoBeasts 0:1

32e minuut.
DeRosario is nu in balbezit. Auld onderschept slim de pass. Auld geeft een hoge lob. Bellotte is nu in balbezit. Bellotte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: National Defence FC 59%, LoBeasts 41%.
National Defence FC - LoBeasts 0:1

48e minuut.
Fitzpatrick met een snelle inworp. O`Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Doyle speelt de bal door. Augé bereikt de bal nog maar net als eerste. Augé draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Boulerice probeert naar een medespeler te passen. O`Doyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Auld schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Auld krijgt een gele kaart. O`Doyle roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. O`Doyle kan niet meer verder spelen. Paquet komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Laforest verovert de bal door een tackle van achteren. Laforest geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellotte rent richting de bal. Bellotte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Laforest bereikt de bal nog maar net als eerste. Laforest geeft de bal voor. Bellotte is nu in balbezit. Auld bereikt de bal nog maar net als eerste. Auld haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Langstaff trapt de bal weg van het doel. Van der Jeugt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van der Jeugt probeert naar een medespeler te passen. Augé rent richting de bal. Augé haalt uit met een fantastische trap. Summerhill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
National Defence FC - LoBeasts 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: National Defence FC 46%, LoBeasts 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
National Defence FC - LoBeasts 1:1