Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pollok FC elizabeths club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Clements is nu in balbezit. Dick verovert de bal door een tackle van achteren. Dick met een sublieme pass. Parlane rent richting de bal. Parlane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. MacSymon met een snelle inworp. Dick probeert naar een medespeler te passen. Parlane is nu in balbezit. Parlane schiet op doel. MacAndrew bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollok FC - elizabeths club 0:1

14e minuut.
MacSymon is nu in balbezit. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon probeert naar een medespeler te passen. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
MacSymon onderschept slim de pass. MacSymon probeert naar een medespeler te passen. Wilson is nu in balbezit. Wilson haalt uit met een fantastische trap. MacCormack werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pollok FC - elizabeths club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollok FC 44%, elizabeths club 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pollok FC - elizabeths club 1:1

48e minuut.
Dick onderschept slim de pass. Clements rent richting de bal. Dick bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlane rent richting de bal. Parlane schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pollok FC - elizabeths club 1:2

52e minuut.
Dick probeert naar een medespeler te passen. Tait bereikt de bal nog maar net als eerste. Parlane onderschept slim de pass. Parlane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Begbie is nu in balbezit. Begbie passt de bal met de wreef. Clements is nu in balbezit. Dick is nu in balbezit. Dick schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
MacAndrew trapt de bal weg. MacInally is nu in balbezit. MacInally geeft een lange en hoge pass. Wilson is nu in balbezit. Wilson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. MacCormack met een harde bal richting middenveld. Porter bereikt de bal nog maar net als eerste. Begbie onderschept slim de pass. Begbie geeft een hoge lob. MacAndrew probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Stalker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacIlrevie komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pollok FC 44%, elizabeths club 56%.
Pollok FC - elizabeths club 1:2