Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hollanditus FC Lokomotiv Westerpark
Temper Com Tactiek Def532
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten adequate
good Passen average
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Roosenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godzina. Roosenburg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dumortier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van der Tol maakt een snoekduik en kopt de bal. Rigaux bokst de bal weg.

12e minuut.
Rzepicha verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepicha met een sublieme pass. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch geeft de bal voor. Rzeźnik springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dénis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dénis niet meer kan verder spelen. Willemsen komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Rzeźnik rent richting de bal. de Goey onderschept slim de pass. de Goey passt de bal in één keer door. Loois bereikt de bal nog maar net als eerste. Loois draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
van der Tol kopt de bal weg. Jach probeert de bal aan de voet te houden. Loois is nu in balbezit. Loois schiet op doel. Rigaux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Schoenaker is nu in balbezit. Cuco Espino onderschept slim de pass. Loois verovert de bal door een tackle van achteren. Loois schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - FC Lokomotiv Westerpark 0:1

36e minuut.
Roosenburg is nu in balbezit. Rzeźnik rent richting de bal. Roosenburg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Roosenburg naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hollanditus 56%, FC Lokomotiv Westerpark 44%.
Hollanditus - FC Lokomotiv Westerpark 0:1

46e minuut.
van Ewijk komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rzepicha probeert naar een medespeler te passen. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae met een sublieme pass. Godzina bereikt de bal nog maar net als eerste. Godzina geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Godzina met een snelle inworp. van Ewijk met een sublieme pass. Nae geeft een lange en hoge pass. Rzeźnik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kraaij begaat een overtreding. Grecu raakt geblesseerd tijdens het duel. Rzepicha komt bij de bal en schiet. Rzeźnik maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Grecu de bal. Willemsen bokst de bal weg. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik rent richting de bal. Tesselaar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rzeźnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grecu neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

75e minuut.
Knioch probeert naar een medespeler te passen. Rzepicha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepicha geeft een hoge lob. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rzeźnik rent richting de bal. Nae probeert naar een medespeler te passen. Grecu is nu in balbezit. Grecu draait met de bal, schiet en ... Willemsen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hollanditus - FC Lokomotiv Westerpark 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hollanditus 36%, FC Lokomotiv Westerpark 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hollanditus - FC Lokomotiv Westerpark 1:1