Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hollanditus HNK Spalato
Temper Com Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten weak
solid Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Lagerwaard is nu in balbezit. Grecu onderschept slim de pass. Grecu passt de bal met de wreef. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ... Meulendijks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik passt de bal zonder na te denken. Koonings is nu in balbezit. Grecu onderschept slim de pass. Grecu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Rzeźnik de bal onder controle te krijgen. Cuco Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Jager. de Jager krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Nae met een sublieme pass. Godzina met een sublieme pass. Rzeźnik is nu in balbezit. Daar is Rzeźnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 1:0

13e minuut.
Nae verovert de bal door een tackle van achteren. Nae passt de bal zonder na te denken. Grecu heeft problemen om de bal te vangen. Grecu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lagerwaard de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Meulendijks met een harde bal richting middenveld. Nae kopt de bal weg. Klungelig pakt Lagerwaard de bal. Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 2:0

16e minuut.
Rivas heeft problemen om de bal te vangen. de Kruyff is nu in balbezit. Rivas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rivas krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Pieck kopt de bal weg. Knioch is nu in balbezit. Knioch passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rivas de bal. Rivas probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 3:0

22e minuut.
Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu geeft een lange en hoge pass. Pieck kopt de bal weg. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
van Anholt kopt de bal weg. Godzina is nu in balbezit. Godzina passt de bal met de wreef. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 4:0

27e minuut.
Grecu is nu in balbezit. Grecu passt de bal in één keer door. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ... Göbel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 5:0

29e minuut.
Cuco Espino probeert naar een medespeler te passen. Godzina rent richting de bal. Godzina passt de bal met de wreef. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 6:0

31e minuut.
Lagerwaard rent richting de bal. Lagerwaard geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nae geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Czeski onderschept slim de pass. Czeski geeft de bal voor. Rzeźnik kopt de bal weg. Grecu heeft problemen om de bal te vangen. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lagerwaard verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas passt de bal zonder na te denken. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 7:0

40e minuut.
Jach geeft een lange en hoge pass. Grecu is nu in balbezit. Koonings maakt een afschuwelijke overtreding. Koonings is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Grecu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nae komt bij de bal en schiet. Paal!

43e minuut.
Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae passt de bal zonder na te denken. Knioch speelt de bal door. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 8:0

45e minuut.
Klungelig pakt Rzeźnik de bal. Nae met een sublieme pass. Rivas probeert naar een medespeler te passen. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hollanditus 23%, HNK Spalato 77%.
Hollanditus - HNK Spalato 8:0

46e minuut.
van Ewijk komt het veld opgelopen. Rzepicha komt het veld opgelopen.

49e minuut.
van Ewijk rent richting de bal. van Ewijk met een sublieme pass. Rzepicha speelt de bal door. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Balle geeft een lange en hoge pass. Grecu kopt de bal weg. Göbel heeft problemen om de bal te vangen. Rzeźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeźnik haalt uit met een fantastische trap. Meulendijks bokst de bal weg.

74e minuut.
Rzepicha passt de bal in één keer door. Grecu rent richting de bal. Grecu schiet op doel. Lagerwaard probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 9:0

81e minuut.
van Ewijk probeert naar een medespeler te passen. Castillion bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepicha verovert de bal door een tackle van achteren. Rzepicha geeft een hoge lob. Rzeźnik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Rzepicha geeft de bal voor. Göbel kopt de bal weg. Nae probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meulendijks met een sublieme pass. de Kruyff heeft problemen om de bal te vangen. Grecu rent richting de bal. Grecu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 10:0

89e minuut.
Godzina rent richting de bal. Godzina passt de bal in één keer door. Daar is Grecu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik haalt uit met een fantastische trap. Meulendijks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hollanditus - HNK Spalato 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hollanditus 15%, HNK Spalato 85%.
Hollanditus - HNK Spalato 11:0