Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt 2021 Einheit Pankow
Normal Tactiek hn3-4-3nn
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 47.4
adequate Schieten excellent
poor Passen solid
hopeless Verdedigen solid


2e minuut.
Dingbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingbo passt de bal zonder na te denken. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers draait met de bal, schiet en ... Gabert maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:1

3e minuut.
Daar is Joerding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joerding geeft een lange en hoge pass. Kallrath is nu in balbezit. Inghels rent richting de bal. Inghels schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Kallasmaa onderschept slim de pass. Kallasmaa passt de bal zonder na te denken. Inghels bereikt de bal nog maar net als eerste. Inghels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:2

6e minuut.
Inghels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers passt de bal in één keer door. Kallrath kan de bal niet met de borst controleren. Kallrath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mittermeier kopt de bal weg. Daar is Savanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inghels is nu in balbezit. Inghels draait met de bal, schiet en ... Mittermeier probeert de bal aan de voet te houden. Gabert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gabert niet meer kan verder spelen. Bindernagel komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Inghels bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel met een sublieme pass. Daar is Dingbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dingbo geeft een lange en hoge pass. Inghels rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bindernagel trapt de bal weg. Oly kopt de bal weg. Mehanija probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inghels bereikt de bal nog maar net als eerste. Inghels haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kallasmaa kopt de bal weg. Frankenzipfel controleert de bal met de borst. Frankenzipfel probeert naar een medespeler te passen. Kallrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallrath geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inghels rent richting de bal. Inghels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:3

14e minuut.
Wiggers passt de bal zonder na te denken. Inghels rent richting de bal. Inghels passt de bal met de wreef. Kallrath rent richting de bal. Kallrath draait met de bal, schiet en ... Bindernagel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ruddigkeit bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruddigkeit passt de bal met de wreef. Inghels heeft problemen om de bal te vangen. Inghels haalt uit met een fantastische trap. Bindernagel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:4

20e minuut.
Dingbo geeft een lange en hoge pass. Savanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Savanović geeft een lange en hoge pass. Inghels rent richting de bal. Inghels schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wiggers probeert naar een medespeler te passen. Inghels rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziebig. Ziebig krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mittermeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Inghels verovert de bal door een tackle van achteren. Inghels passt de bal met de wreef. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Eppenhoff de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Frankenzipfel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frankenzipfel geeft een hoge lob. Ziebig heeft problemen om de bal te vangen. Inghels rent richting de bal. Inghels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kallasmaa neemt de hoekschop. Inghels springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:5

33e minuut.
Kallrath rent richting de bal. Kallrath passt de bal zonder na te denken. Wiggers rent richting de bal. Inghels is nu in balbezit. Inghels schiet op doel. Bindernagel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dingbo probeert naar een medespeler te passen. Kallrath probeert naar een medespeler te passen. Wiggers probeert naar een medespeler te passen. Inghels is nu in balbezit. Inghels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Wiggers is nu in balbezit. Wiggers passt de bal zonder na te denken. Daar is Inghels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inghels draait met de bal, schiet en ... Bindernagel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:6

38e minuut.
Joerding geeft de bal voor. Inworp. Kallasmaa met de inworp. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiggers schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Dingbo is nu in balbezit. Dingbo passt de bal in één keer door. Inghels heeft problemen om de bal te vangen. Inghels schiet op doel. Bindernagel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:7

43e minuut.
Inghels springt en kopt de bal. Bindernagel met een sublieme pass. Kallasmaa kopt de bal weg. Inghels rent richting de bal. Inghels schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wiggers onderschept slim de pass. Wiggers probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kallrath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallrath haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inghels is nu in balbezit. Inghels schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 84%, Einheit Pankow 16%.
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:8

46e minuut.
Pfingsten komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Ziebig de bal. Pfingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfingsten geeft een hoge lob. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers met een sublieme pass. Klungelig pakt Pfingsten de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Bindernagel trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Frankenzipfel de bal. Frankenzipfel passt de bal zonder na te denken. Kallrath is nu in balbezit. Kallrath schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:9

52e minuut.
Kallasmaa met een snelle inworp. Frankenzipfel rent richting de bal. Frankenzipfel passt de bal zonder na te denken. Pfingsten rent richting de bal. Pfingsten draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Bindernagel trapt de bal weg. Savanović kopt de bal weg. Kallrath bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallrath haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Daar is Eppenhoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dingbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz begaat een overtreding. Lutz krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Ruddigkeit rent richting de bal. Ruddigkeit geeft een lange en hoge pass. Pfingsten kopt de bal weg. Wiggers rent richting de bal. Wiggers schiet op doel. Bindernagel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wiggers probeert de bal aan de voet te houden. Pfingsten bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:10

64e minuut.
Wiggers speelt de bal door. Kallrath is nu in balbezit. Kallrath haalt uit met een fantastische trap. Eppenhoff probeert de bal aan de voet te houden. Bindernagel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:11

66e minuut.
Bindernagel probeert naar een medespeler te passen. Savanović rent richting de bal. Savanović passt de bal zonder na te denken. Wiggers rent richting de bal. Wiggers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pfingsten rent richting de bal. Pfingsten haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Mehanija de bal. Wiggers is nu in balbezit. Wiggers schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:12

70e minuut.
Inworp. Irmisch komt het veld opgelopen. Langendorf komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ziebig geeft een hoge lob. Inworp. Kallasmaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langendorf rent richting de bal. Langendorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Biscardi geeft een hoge lob. Savanović probeert naar een medespeler te passen. Pfingsten rent richting de bal. Pfingsten haalt uit met een fantastische trap. Bindernagel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:13

77e minuut.
Pfingsten onderschept slim de pass. Frankenzipfel is nu in balbezit. Frankenzipfel passt de bal met de wreef. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:14

80e minuut.
Frankenzipfel speelt de bal door. Dingbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dingbo met een sublieme pass. Pfingsten is nu in balbezit. Pfingsten schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kallasmaa rent richting de bal. Kallasmaa geeft de bal voor. Irmisch is nu in balbezit. Irmisch haalt uit met een fantastische trap. Eppenhoff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kallasmaa zal de hoekschop nemen. Pfingsten krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Lyhn geeft een hoge lob. Klungelig pakt Langendorf de bal. Joerding rent richting de bal. Kallasmaa geeft een lange en hoge pass. Irmisch bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dingbo neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pfingsten is nu in balbezit. Pfingsten draait met de bal, schiet en ... Ziebig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 2021 78%, Einheit Pankow 22%.
CCAA Domstadt 2021 - Einheit Pankow 0:15