Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE Stade Sparnaciens
BASIQUE Tactiek 433
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
40.9 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten average
average Passen average
good Verdedigen good


10e minuut.
Urrutia geeft een lange en hoge pass. Trosino probeert de bal aan de voet te houden. Saračević rent richting de bal. Saračević schiet op doel. Ryszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Klungelig pakt Fiorinello de bal. Hostinský is nu in balbezit. Tylikowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tylikowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Marga is nu in balbezit. Saračević onderschept slim de pass. Saračević passt de bal in één keer door. van Gobbel is nu in balbezit. van Gobbel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOYEUSE GARDE FORESTOISE 46%, Stade Sparnaciens 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - Stade Sparnaciens 0:0

46e minuut.
Paina komt het veld opgelopen. Skopík komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Marga passt de bal met de wreef. Paina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trosino. Trosino krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia geeft een hoge lob. Kuz`min kan de bal niet met de borst controleren. Štorkán onderschept slim de pass. Štorkán probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Colugnatti is nu in balbezit. van Gobbel onderschept slim de pass. van Gobbel passt de bal met de wreef. Saračević is nu in balbezit. Saračević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - Stade Sparnaciens 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JOYEUSE GARDE FORESTOISE 41%, Stade Sparnaciens 59%.
JOYEUSE GARDE FORESTOISE - Stade Sparnaciens 1:0