Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea catalunya El Cuñao, C. F.
atc 3 Tactiek nueva2
58% Balbezit 42%
16% Spel op eigen helft 84%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 38.5
outstanding Schieten adequate
good Passen good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Becleanu met een sublieme pass. Cabuto rent richting de bal. Reina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Reina naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Maračauskas geeft de bal voor. França rent richting de bal. França passt de bal met de wreef. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mbong zal de hoekschop nemen. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bojarski verovert de bal door een tackle van achteren. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç geeft de bal voor. Daar is França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. França draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cisak probeert de bal aan de voet te houden. Sorge is nu in balbezit. Sorge geeft een lange en hoge pass. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. Nefat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Mphafudi de bal onder controle te krijgen. Mbong is nu in balbezit. Mbong met een sublieme pass. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Sorge onderschept slim de pass. Sorge met een sublieme pass. Mbong bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbong passt de bal in één keer door. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 17%, El Cuñao, C. F. 83%.
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 1:0

47e minuut.
Vojvoda is nu in balbezit. Vojvoda geeft een lange en hoge pass. Emery probeert de bal met de borst te controleren. Sorge speelt de bal door. França bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mbong neemt de hoekschop. Gürgenç springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 2:0

49e minuut.
França rent richting de bal. Kurucsai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. França is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sorge zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gürgenç maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Becleanu is nu in balbezit. Becleanu geeft een hoge lob. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Gürgenç is nu in balbezit. Gürgenç passt de bal zonder na te denken. Daar is França, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. França draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Purlius rent richting de bal. França onderschept slim de pass. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç draait met de bal, schiet en ... Nefat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 3:0

65e minuut.
Wenowaty is nu in balbezit. Sorge verovert de bal door een tackle van achteren. Sorge passt de bal met de wreef. Gürgenç is nu in balbezit. Gürgenç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
França rent richting de bal. França passt de bal met de wreef. Gürgenç rent richting de bal. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap. Nefat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 4:0

76e minuut.
Becleanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Mbong de bal. Mbong speelt de bal door. França is nu in balbezit. França draait met de bal, schiet en ... Nefat bokst de bal weg.

78e minuut.
Becleanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kurucsai de bal. Wenowaty rent richting de bal. Gürgenç verovert de bal door een tackle van achteren. Gürgenç haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Wenowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorge onderschept slim de pass. Sorge met een sublieme pass. Gürgenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürgenç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea catalunya 14%, El Cuñao, C. F. 86%.
Chelsea catalunya - El Cuñao, C. F. 4:0