Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POTRERO DE PORTEROS Academia gloriosa
Primer intento Tactiek ataque
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.2 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten formidabel
matig Passen goed
redelijk Verdedigen solide


3e minuut.
Tovagliari rent richting de bal. Tovagliari geeft een hoge lob. Di Tella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tella schiet op doel. Quang Hải maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Cominguez rent richting de bal. Cominguez geeft de bal voor. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POTRERO DE PORTEROS - Academia gloriosa 1:0

11e minuut.
Charro met de inworp. Bąkowski is nu in balbezit. Comuzzi begaat een overtreding. Bąkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bąkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cominguez onderschept slim de pass. Cierkos is nu in balbezit. Bărbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... Mann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Calota bereikt de bal nog maar net als eerste. Calota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POTRERO DE PORTEROS - Academia gloriosa 2:0

18e minuut.
Di Tella passt de bal zonder na te denken. Taller rent richting de bal. Taller passt de bal met de wreef. Moura Castro is nu in balbezit. Moura Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tovagliari met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. László met een snelle inworp. Bărbulescu is nu in balbezit. Bărbulescu draait met de bal, schiet en ... Mann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Klungelig pakt Kwieciński de bal. Montti is nu in balbezit. Montti passt de bal met de wreef. Moura Castro rent richting de bal. Moura Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POTRERO DE PORTEROS 57%, Academia gloriosa 43%.
POTRERO DE PORTEROS - Academia gloriosa 2:0

46e minuut.
Pinguço komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pinguço heeft problemen om de bal te vangen. Tovagliari verovert de bal door een tackle van achteren. Tovagliari passt de bal zonder na te denken. Taller bereikt de bal nog maar net als eerste. Taller draait met de bal, schiet en ... Quang Hải probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
POTRERO DE PORTEROS - Academia gloriosa 2:1

55e minuut.
Klungelig pakt Pinguço de bal. Bărbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Tella. Di Tella krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bąkowski heeft problemen om de bal te vangen. Hauser rent richting de bal. Di Tella is nu in balbezit. Di Tella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
POTRERO DE PORTEROS - Academia gloriosa 2:2

77e minuut.
Charro verovert de bal door een tackle van achteren. Charro speelt de bal door. Mazzuolo onderschept slim de pass. Di Tella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Tella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Tovagliari onderschept slim de pass. Tovagliari passt de bal met de wreef. Moura Castro is nu in balbezit. Moura Castro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POTRERO DE PORTEROS - Academia gloriosa 2:3

81e minuut.
Bąkowski passt de bal zonder na te denken. Charro rent richting de bal. Charro passt de bal met de wreef. Di Tella rent richting de bal. Di Tella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
POTRERO DE PORTEROS - Academia gloriosa 2:4

82e minuut.
Montti met een sublieme pass. Moura Castro rent richting de bal. Moura Castro passt de bal met de wreef. Di Tella rent richting de bal. Di Tella draait met de bal, schiet en ... Quang Hải verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Charro rent richting de bal. Charro passt de bal zonder na te denken. Ehranov speelt de bal door. Taller rent richting de bal. Taller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POTRERO DE PORTEROS 68%, Academia gloriosa 32%.
POTRERO DE PORTEROS - Academia gloriosa 2:4