Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Cicloneta F.C Divino (+10)
La Cicloneta B Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
44 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 22.4
excellent Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


2e minuut.
Castagno rent richting de bal. Sapek speelt de bal door. Paat Man met een sublieme pass. Ersöz rent richting de bal. Ersöz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Picó trapt de bal weg van het doel. Paat Man probeert naar een medespeler te passen. Young probeert de bal aan de voet te houden. Ersöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersöz draait met de bal, schiet en ... Castellano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Picó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 1:0

5e minuut.
Białokozowicz is nu in balbezit. Białokozowicz probeert naar een medespeler te passen. Sapek speelt de bal door. Daar is Kreideris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreideris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Białokozowicz is nu in balbezit. Paat Man speelt de bal door. Daar is Ersöz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreideris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ersöz heeft problemen om de bal te vangen. Ersöz speelt de bal door. Kreideris rent richting de bal. Kreideris haalt uit met een fantastische trap. Castellano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Larrandart de bal. Castagno met een sublieme pass. Mainetti rent richting de bal. Kreideris onderschept slim de pass. Kreideris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sapek rent richting de bal. Sapek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Iparraguirre de bal. Kreideris rent richting de bal. Kreideris schiet op doel. Castellano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Picó geeft een hoge lob. Kreideris met een sublieme pass. Ersöz controleert de bal met de borst. Ersöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 3:0

16e minuut.
Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz geeft de bal voor. Picó is nu in balbezit. Kreideris verovert de bal door een tackle van achteren. Kreideris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 4:0

18e minuut.
Białokozowicz probeert naar een medespeler te passen. Ersöz is nu in balbezit. Ersöz passt de bal in één keer door. Kreideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreideris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 5:0

19e minuut.
Paat Man rent richting de bal. Paat Man met een sublieme pass. Iparraguirre is nu in balbezit. Kreideris verovert de bal door een tackle van achteren. Kreideris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 6:0

21e minuut.
Bocassi geeft een hoge lob. Sapek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapek passt de bal met de wreef. Daar is Kreideris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreideris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Więckiewicz onderschept slim de pass. Więckiewicz geeft een lange en hoge pass. Kreideris kopt de bal weg. Ersöz is nu in balbezit. Ersöz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Paat Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat Man geeft een lange en hoge pass. Kreideris kopt de bal weg. Ersöz rent richting de bal. Ersöz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sapek rent richting de bal. Sapek met een sublieme pass. Kreideris rent richting de bal. Kreideris schiet op doel. Castellano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 7:0

35e minuut.
Picó kopt de bal weg. Ulrich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ersöz rent richting de bal. Ersöz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 8:0

40e minuut.
Young kopt de bal weg. Paat Man speelt de bal door. Ersöz rent richting de bal. Ersöz schiet op doel. Picó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castellano bokst de bal weg. Kreideris is nu in balbezit. Castellano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kreideris is nu in balbezit. Kreideris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 9:0

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paat Man met een snelle inworp. Białokozowicz geeft de bal voor. Kreideris is nu in balbezit. Kreideris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Ulrich is nu in balbezit. Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz passt de bal zonder na te denken. Kreideris is nu in balbezit. Kreideris haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ersöz rent richting de bal. Ersöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 23%, Divino (+10) 77%.
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 10:0

48e minuut.
Paat Man kopt de bal weg. Kreideris kan de bal niet met de borst controleren. Kreideris speelt de bal door. Ersöz is nu in balbezit. Ersöz schiet op doel. Castellano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sapek neemt de hoekschop. Ersöz rent richting de bal. Ersöz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Kreideris rent richting de bal. Kreideris passt de bal met de wreef. Sapek met een sublieme pass. Ersöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersöz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Białokozowicz passt de bal zonder na te denken. Ersöz is nu in balbezit. Young onderschept slim de pass. Kreideris verovert de bal door een tackle van achteren. Kreideris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Paat Man passt de bal met de wreef. Sapek geeft een hoge lob. Ersöz is nu in balbezit. Ersöz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 11:0

55e minuut.
Inworp. Paat Man met een snelle inworp. Białokozowicz geeft een lange en hoge pass. Kreideris is nu in balbezit. Kreideris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 12:0

56e minuut.
Fondiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paat Man verovert de bal door een tackle van achteren. Paat Man passt de bal in één keer door. Ersöz rent richting de bal. Ersöz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ulrich kopt de bal weg. Tâlvan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fondiu. Fondiu krijgt een gele kaart. Tâlvan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tâlvan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ersöz rent richting de bal. Ersöz schiet op doel. Castellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 13:0

62e minuut.
Sapek geeft een lange en hoge pass. Kreideris is nu in balbezit. Young onderschept slim de pass. Ersöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersöz schiet op doel. Castellano bokst de bal weg.

67e minuut.
Sapek is nu in balbezit. Sapek geeft een hoge lob. Ersöz is nu in balbezit. Ersöz schiet op doel. Castellano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 14:0

73e minuut.
Castellano speelt de bal door. Mainetti kopt de bal weg. Sapek probeert naar een medespeler te passen. Kreideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreideris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 15:0

74e minuut.
Castagno probeert naar een medespeler te passen. Larrandart rent richting de bal. Larrandart met een sublieme pass. Kreideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreideris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Paat Man geeft een hoge lob. Klungelig pakt Picó de bal. Kreideris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreideris draait met de bal, schiet en ... Castellano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 16:0

79e minuut.
Paat Man kopt de bal weg. Białokozowicz rent richting de bal. Białokozowicz passt de bal in één keer door. Ersöz rent richting de bal. Ersöz schiet op doel. De bal raakt de paal. Castellano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Paat Man geeft de bal voor. Picó probeert de bal aan de voet te houden. Kreideris is nu in balbezit. Kreideris haalt uit met een fantastische trap. Castellano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 17:0

85e minuut.
Tâlvan met een sublieme pass. Paat Man is nu in balbezit. Paat Man passt de bal zonder na te denken. Ersöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersöz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 18:0

87e minuut.
Białokozowicz geeft een hoge lob. Daar is Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersöz verovert de bal door een tackle van achteren. Ersöz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Białokozowicz probeert naar een medespeler te passen. Ersöz speelt de bal door. Daar is Mainetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreideris is nu in balbezit. Kreideris geeft een lange en hoge pass. Castellano bokst de bal weg.

89e minuut.
Young geeft de bal voor. Sapek kopt de bal weg. Daar is Picó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kreideris rent richting de bal. Kreideris schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Cicloneta F.C 24%, Divino (+10) 76%.
La Cicloneta F.C - Divino (+10) 18:0