Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Estrela Azul corinthians85
433 estrela Tactiek professor
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
59.2 gemiddelde waardering 72.4
very good Schieten formidable
solid Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Tamini onderschept slim de pass. Tamini passt de bal met de wreef. Chiqui-Chiqui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiqui-Chiqui passt de bal zonder na te denken. Kačenka is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szmak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sadıklar krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ćwikła heeft problemen om de bal te vangen. Ćwikła probeert naar een medespeler te passen. Kluczewski is nu in balbezit. Skrętkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Skrętkowicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Lixăndroiu passt de bal zonder na te denken. Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła passt de bal in één keer door. Arencibia rent richting de bal. Arencibia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Printsmann heeft problemen om de bal te vangen. Kačenka is nu in balbezit. Printsmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Printsmann krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Arencibia is nu in balbezit. Tamini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arencibia raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arencibia neemt zijn aanloop. Lopez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - corinthians85 0:1

33e minuut.
Antina passt de bal zonder na te denken. Nozicska probeert naar een medespeler te passen. Skrętkowicz rent richting de bal. Skrętkowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tamini geeft de bal voor. Arencibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arencibia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - corinthians85 0:2

36e minuut.
Lixăndroiu met een sublieme pass. Daar is Ćwikła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćwikła probeert naar een medespeler te passen. Arencibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arencibia haalt uit met een fantastische trap. Lopez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Abacılar passt de bal in één keer door. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła passt de bal met de wreef. Arencibia is nu in balbezit. Arencibia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - corinthians85 0:3

41e minuut.
Tamini onderschept slim de pass. Nozicska bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozicska passt de bal met de wreef. Arencibia rent richting de bal. Arencibia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - corinthians85 0:4

42e minuut.
Cavalcanti geeft een lange en hoge pass. Antina rent richting de bal. Chiqui-Chiqui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiqui-Chiqui krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 65%, corinthians85 35%.
Estrela Azul - corinthians85 0:4

50e minuut.
Tamini onderschept slim de pass. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła geeft de bal voor. Skrętkowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - corinthians85 0:5

55e minuut.
Ćwikła geeft de bal voor. Chiqui-Chiqui probeert de bal met de borst te controleren. Skrętkowicz is nu in balbezit. Skrętkowicz schiet op doel. Lopez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - corinthians85 0:6

60e minuut.
Nozicska passt de bal in één keer door. Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła geeft een hoge lob. Skrętkowicz rent richting de bal. Skrętkowicz schiet op doel. Lopez bokst de bal weg.

61e minuut.
Đapić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đapić geeft de bal voor. Tamini kopt de bal weg. Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Chiqui-Chiqui speelt de bal door. Baliński rent richting de bal. Met opzet legt Đapić zijn tegenspeler op de grond. Đapić krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ćwikła rent richting de bal. Cavalcanti begaat een overtreding. Ćwikła raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrętkowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scott controleert de bal met de borst. Arencibia is nu in balbezit. Arencibia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Skrętkowicz probeert naar een medespeler te passen. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła speelt de bal door. Arencibia is nu in balbezit. Arencibia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kačenka is nu in balbezit. Sadıklar rent richting de bal. Kačenka rent richting de bal. Kačenka draait met de bal, schiet en ... da Silva Paz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Abacılar neemt vlug de vrije trap. Ćwikła rent richting de bal. Ćwikła passt de bal in één keer door. Skrętkowicz rent richting de bal. Skrętkowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Nozicska geeft een lange en hoge pass. Cavalcanti heeft problemen om de bal te vangen. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła geeft een hoge lob. Skrętkowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nozicska passt de bal met de wreef. Ćwikła is nu in balbezit. Ćwikła passt de bal met de wreef. Arencibia rent richting de bal. Arencibia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Antina passt de bal zonder na te denken. Ćwikła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćwikła passt de bal zonder na te denken. Arencibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arencibia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Estrela Azul - corinthians85 0:7

89e minuut.
Antina is nu in balbezit. Antina probeert naar een medespeler te passen. Ćwikła met een sublieme pass. Arencibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arencibia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Estrela Azul 69%, corinthians85 31%.
Estrela Azul - corinthians85 0:7