Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torpedo Grenchen anacleto
541Q Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


12e minuut.
Samstag rent richting de bal. Samstag geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Macchi de bal. Chappuis is nu in balbezit. Chappuis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Samstag probeert naar een medespeler te passen. Vacek rent richting de bal. Chappuis verovert de bal door een tackle van achteren. Chappuis schiet op doel. Pantarolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Grenchen - anacleto 1:0

21e minuut.
Herden onderschept slim de pass. Herden geeft een lange en hoge pass. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Grenchen - anacleto 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Grenchen 49%, anacleto 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Grenchen - anacleto 1:1

48e minuut.
Pantarolo trapt de bal weg. Leibundgut speelt de bal door. Maissen probeert naar een medespeler te passen. Di Zenso rent richting de bal. Di Zenso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Breu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vacek rent richting de bal. Chappuis verovert de bal door een tackle van achteren. Chappuis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torpedo Grenchen - anacleto 2:1

69e minuut.
Tímár trapt de bal weg. Samstag bereikt de bal nog maar net als eerste. Samstag passt de bal met de wreef. Daar is Chappuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chappuis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Aymon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanzin is nu in balbezit. Vanzin speelt de bal door. Daar is Chappuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chappuis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Di Zenso bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Di Zenso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Zenso neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torpedo Grenchen - anacleto 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torpedo Grenchen 40%, anacleto 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torpedo Grenchen - anacleto 2:2