Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Risnes aidrus1999@hotmail.com
352 test Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 17.5
redelijk Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Sundseth trapt de bal weg. Koclęga kopt de bal weg. Daar is Liberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Koclęga geeft een lange en hoge pass. Liberg kopt de bal weg. Skadberg heeft problemen om de bal te vangen. Ürküm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ürküm rent richting de bal. Ürküm geeft de bal voor. Rørstad kan de bal niet met de borst controleren. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rørstad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kowalczykiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ürküm rent richting de bal. Ürküm draait met de bal, schiet en ... Sundseth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ürküm heeft problemen om de bal te vangen. Ürküm probeert naar een medespeler te passen. Ionaş rent richting de bal. Ionaş draait met de bal, schiet en ... Sundseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Risnes - aidrus1999@hotmail.com 1:0

29e minuut.
Ürküm rent richting de bal. Ürküm passt de bal met de wreef. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Risnes - aidrus1999@hotmail.com 2:0

31e minuut.
Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ürküm met een sublieme pass. Langvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Langvik draait met de bal, schiet en ... Sundseth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Risnes 40%, aidrus1999@hotmail.com 60%.
Sparta Risnes - aidrus1999@hotmail.com 2:0

46e minuut.
Koclęga met een sublieme pass. Ürküm rent richting de bal. Langvik rent richting de bal. Langvik schiet op doel. Sundseth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Risnes - aidrus1999@hotmail.com 3:0

64e minuut.
Vašků geeft de bal voor. Langvik is nu in balbezit. Langvik probeert naar een medespeler te passen. Dzodzuashvili probeert naar een medespeler te passen. Ionaş is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Ionaş rent richting de bal. Ionaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Risnes - aidrus1999@hotmail.com 4:0

83e minuut.
Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadberg verovert de bal door een tackle van achteren. Skadberg passt de bal zonder na te denken. Langvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Langvik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Risnes 35%, aidrus1999@hotmail.com 65%.
Sparta Risnes - aidrus1999@hotmail.com 4:0