Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
benjamingh Gabiley FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sannes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Thoresen de bal. Thoresen geeft een lange en hoge pass. Otnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Otnes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Gabiley FC 1:0

3e minuut.
Osland geeft de bal voor. Inworp. Thoresen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Østvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvang haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Otnes is nu in balbezit. Otnes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Severinsen de bal. Østvang is nu in balbezit. Østvang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sannes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannes passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Osland de bal onder controle te krijgen. Østvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Brenden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Østvang bereikt de bal nog maar net als eerste. Østvang passt de bal in één keer door. Sannes rent richting de bal. Sannes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bjørk is nu in balbezit. Østvang onderschept slim de pass. Østvang passt de bal met de wreef. Sannes rent richting de bal. Sannes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Taraldsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Taraldsen passt de bal in één keer door. Nordvik rent richting de bal. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. Åmodt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
benjamingh - Gabiley FC 1:1

31e minuut.
Hennum met een harde bal richting middenveld. Thoresen heeft problemen om de bal te vangen. Dagsland geeft een lange en hoge pass. Sannes rent richting de bal. Sannes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Gabiley FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 42%, Gabiley FC 58%.
benjamingh - Gabiley FC 2:1

53e minuut.
Østvang rent richting de bal. Severinsen is nu in balbezit. Sannes onderschept slim de pass. Østvang is nu in balbezit. Østvang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dagsland probeert naar een medespeler te passen. Bjørk rent richting de bal. Sannes onderschept slim de pass. Østvang is nu in balbezit. Østvang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Gabiley FC 3:1

72e minuut.
Heggem met de inworp. Wergeland kan de bal niet met de borst controleren. Wergeland passt de bal zonder na te denken. Taraldsen rent richting de bal. Taraldsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Wergeland rent richting de bal. Wergeland geeft de bal voor. Hennum probeert de bal aan de voet te houden. Nordvik rent richting de bal. Nordvik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
benjamingh - Gabiley FC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: benjamingh 72%, Gabiley FC 28%.
benjamingh - Gabiley FC 3:2