Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManchesterUnited85 Molvira FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Fosser de bal. Fosser haalt uit met een fantastische trap. Daar is Eek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moholt rent richting de bal. Moholt geeft de bal voor. Finnøy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Tronstad is nu in balbezit. Jonsson is nu in balbezit. Sørloth bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonsson onderschept slim de pass. Jonsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Moholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Moholt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nordgaard de bal. Fosser rent richting de bal. Fosser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Aune verovert de bal door een tackle van achteren. Aune geeft een lange en hoge pass. Aksnes is nu in balbezit. Moholt onderschept slim de pass. Moholt geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Daar is Jonsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sørloth rent richting de bal. Sørloth probeert naar een medespeler te passen. Nordstrand rent richting de bal. Nordstrand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUnited85 39%, Molvira FC 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ManchesterUnited85 - Molvira FC 0:0

60e minuut.
Helland geeft een lange en hoge pass. Aune kopt de bal weg. Fosser rent richting de bal. Fosser haalt uit met een fantastische trap. Finnøy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManchesterUnited85 - Molvira FC 0:1

67e minuut.
Moen met een sublieme pass. Fosser is nu in balbezit. Nordgaard begaat een overtreding. Nordgaard krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Helland rent richting de bal. Helland geeft de bal voor. Aune kopt de bal weg. Fosser rent richting de bal. Fosser haalt uit met een fantastische trap. Finnøy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManchesterUnited85 43%, Molvira FC 57%.
ManchesterUnited85 - Molvira FC 0:1