Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yeshua HaMashiach sint niklaas fc
drievijftwee Tactiek FreForever
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 50.5
average Schieten very good
average Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Degrasiński heeft problemen om de bal te vangen. Marciniak rent richting de bal. Degrasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Pogány is nu in balbezit. Pogány schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Gasparetti rent richting de bal. Gasparetti passt de bal in één keer door. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 0:1

8e minuut.
Zająkała passt de bal in één keer door. Ahlin rent richting de bal. Ahlin geeft de bal voor. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński haalt uit met een fantastische trap. Colman bokst de bal weg.

9e minuut.
Inworp. Barbalias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pogány speelt de bal door. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński is nu in balbezit. Marciniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marciniak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Driesen kopt de bal weg. Daar is Spitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marciniak is nu in balbezit. Pogány verovert de bal door een tackle van achteren. Pogány draait met de bal, schiet en ... Colman bokst de bal weg.

14e minuut.
Vignolo is nu in balbezit. Vignolo passt de bal in één keer door. Barbalias met een sublieme pass. Pogány rent richting de bal. Pogány haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Degrasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Driesen. Degrasiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zająkała zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Colman trapt de bal weg. Barbalias kopt de bal weg. Verhofstadt rent richting de bal. Degrasiński onderschept slim de pass. Degrasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
McNeil speelt de bal door. Barbalias is nu in balbezit. Met opzet legt Marciniak zijn tegenspeler op de grond. Marciniak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Barbalias raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Verhofstadt met een sublieme pass. Ahlin rent richting de bal. Ahlin passt de bal met de wreef. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Woyke geeft een hoge lob. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński met een sublieme pass. Pogány is nu in balbezit. Pogány schiet op doel. Colman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Degrasiński geeft een hoge lob. Moerman heeft problemen om de bal te vangen. Pogány bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogány haalt uit met een fantastische trap. Colman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 0:2

44e minuut.
Barbalias met een sublieme pass. Verhofstadt is nu in balbezit. Pogány verovert de bal door een tackle van achteren. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshua HaMashiach 66%, sint niklaas fc 34%.
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 0:3

56e minuut.
Pogány verovert de bal door een tackle van achteren. Pogány passt de bal met de wreef. Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński draait met de bal, schiet en ... Colman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 0:4

57e minuut.
Verhofstadt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbalias met een snelle inworp. Pogány rent richting de bal. Pogány schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mido is nu in balbezit. Ahlin verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlin probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Driesen is nu in balbezit. Driesen geeft een hoge lob. MacLaine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Badarică is nu in balbezit. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 1:4

67e minuut.
Verhofstadt rent richting de bal. Pogány verovert de bal door een tackle van achteren. Pogány probeert naar een medespeler te passen. Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Gasparetti de bal onder controle te krijgen. Verhofstadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Degrasiński draait met de bal, schiet en ... Colman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 1:5

70e minuut.
Driesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Driesen probeert naar een medespeler te passen. Ahlin is nu in balbezit. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Verhofstadt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 1:6

71e minuut.
Ploeşteanu komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Verhofstadt de bal. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu geeft een lange en hoge pass. Pogány bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogány schiet op doel. Colman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 1:7

80e minuut.
Pogány onderschept slim de pass. Verhofstadt rent richting de bal. Pogány verovert de bal door een tackle van achteren. Pogány draait met de bal, schiet en ... Colman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ahlin kopt de bal weg. Klungelig pakt Verhofstadt de bal. Pogány rent richting de bal. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu passt de bal zonder na te denken. Pogány bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogány schiet op doel. Colman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 1:8

85e minuut.
Vignolo kopt de bal weg. Moerman kan de bal niet met de borst controleren. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogány rent richting de bal. Pogány haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu met een sublieme pass. Degrasiński is nu in balbezit. Degrasiński draait met de bal, schiet en ... Gasparetti probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ahlin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pogány, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pogány draait met de bal, schiet en ... Colman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pogány controleert de bal met de borst. Pogány haalt uit met een fantastische trap. Colman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yeshua HaMashiach 67%, sint niklaas fc 33%.
Yeshua HaMashiach - sint niklaas fc 1:9